StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тенет отримав дві дати виходу через карантин

27 липня 2020, 20:30
Warner Bros визначилися з датою виходу Тенету - в світі і в США вони будуть відрізнятися. Можливо, в Китаї також буде своя дата прем'єри.
Довід 2020
Довід 2020 - нова дата виходу / Warner Bros

Шоуранеры Тенет і керівництво Warner Bros прийняли вольове рішення про дату прем'єри фільму після переносів через коронавірус. В 70-ти країнах (список постійно поповнюється) Тенет вийде 26 серпня, а в деяких, у тому числі в США - після 2 вересня. Про це пише Variety.

За інформацією видання, організатори з посиланням планують випустити Тенет на міжнародному ринку до кінця літа — 26 серпня. У США фільм готуються випустити на тиждень пізніше, до 7 вересня.читайте такожДовід 2020: дата виходу, актори і трейлер дивитися онлайн

За даними видання, Warner Bros. при цьому не виключає можливість більш пізньої прем'єри Тенет в США, наприклад, в День подяки (26 листопада) або на Різдво (25 грудня).

відео дня

Студія також намагається розрахувати, скільки кінотеатрів зможуть відкритися в США в 2021 році — і вистачить їх кількості для релізу фільму Крістофера Нолана.

Раніше фільм Тенет пропав з календаря релізів. Причому, за словами самого Нолана - причина в тому, що це не його простий фільм, і він не хоче випускати його просто так.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти