StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Творець Доктора Хто знімає частину серіалу Володар кілець

24 березня 2021, 22:04
Режисер Уейн Че Йіп, який працював над Доктором Хто, Проповідником і Фатальний патрулем, знімає чотири епізоди для нового Володаря кілець.
Володар кілець
Володар кілець / прес-служба Kinomania

Телекомпанія Amazon Studios готує серіал по всесвіту Володаря кілець. Події серіалу будуть проходити задовго до подій книг, і герої будуть зовсім іншими.

Як повідомляє Dedline, чотири серії з нового проекту знімає Уейн Че Йіп, який вже доклав руку до кількох знаменитих серіалів.

"Для мене велика честь бути запрошеним у світ Толкіна Патріком і Amazon Studios, - сказав Йіп, - Кожного дня я з нетерпінням чекаю на роботу з неймовірною командою тут, у Новій Зеландії, оскільки ми скромно вносимо свій внесок у спадщину найбільших історій, яі коли-небудь були розказані".

відео дня

Серіал Володар кілець - сюжет

Сюжет серіалу Володар кілець почнеться у відносно спокійну епоху (не уточнюється в які роки) і розповість про групу героїв, як знайомих глядачам, так і нових, які будуть протистояти злу, що повертається в Середзем'я.

Від найтемніших глибин туманних (Сутінкових) гір до лісів величної столиці ельфійського Королівства Ліндон, захоплюючого дух острівного Королівства Нуменор і найвіддаленіших куточків землі - розташовані там держави і персонажі, які живуть там, створять спадщину, яка буде жити ще довгі роки.

Зйомки першого сезону серіалу по Володарю кілець почалися в Новій Зеландії в лютому 2020 року, але були перенесені через коронавірус.

Джозеф Моул грає антагоніста, а одну з головних героїнь - Галадріель грає Морфідд Кларк. Маркелла Кавена виконує роль Тайри - головної героїні.

Нагадаємо, що у квітні виходить новий серіал HBO неймовірні про магію у Вікторіанській Англії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти