StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сидоренки-Сидоренки 2 сезон 3 і 4 серія огляд 20-10-2020

20 жовтня 2020, 20:45оновлено 19 липня 2023, 16:17
Нові 3 І4 серії серіалу Сидоренки-Сидоренки 2 вийшли 20 жовтня на телеканалі 1+1. Що показав у перших серіях другого сезону-читай і дивись на Главреді.
Сидоренки-Сидоренки 2 сезон
Сидоренки-Сидоренки 2 сезон 3 і 4 серія-огляд / кадр з серіалу

Нові 3 і 4 серії серіалу Сидоренки-Сидоренки 2 сезон вийшли 20 жовтня о 20-45 на 1+1. Сім'я багатих Сидоренків і бідні Сидоренків переживають кризу після того, як отримали назад свій шикарний будинок.

Що було в у другому сезоні серіалу Сидоренки-Сидоренки, і як сім'ї перейдуть на етап "ремонт відносин" - читайте і дивіться на Главреді

Після того, як Петро Сидоренко отримує назад будинок Саші, він його продав, і купив будинок поменше, так що на решту грошей вони змогли обстроиться і вирішити багато проблем.

Сидоренки-Сидоренки 2 сезон 3 і 4 серія огляд

Після того, як Петро став господарем будинку, він не може перестати знущатися над Олександром, а між Лесею і Олею вперше повстав конфлікт, так як тепер господиня будинку Леся, а Оля все не може до цього звикнути.

Петро все роздумує, як почати новий бізнес, а Оля і Леся намагаються облаштувати будинок.читайте такожСидоренки-Сидоренки 2 сезон 1 і 2 серія огляд 19-10-2020

Поки Рома і Вова влаштовували вечірку з нагоди здачі ЗНО, але на ній стався фатальний поворот у відносинах між усіма членами сім'ї.

Сам же Олександр, щоб показати невдоволення позицією Петі, вирішує показати йому "Петра" - як його "родичі" поводилися, поки Олександр і Оля були господарями будинку.

Серіал називається "Ремонт відносин", і конфлікт, який призведе до цього "ремонту" якраз розгорається відпочатку найперших серій.

А крім Сидоренків є ще й їхні друзі, які тільки загострюють ситуацію.

Сидоренки-Сидоренки 2 сезон 3, 4 серія дивитися промо 20-10-2020:

Нагадаємо, що нові серії серіалу Сидоренки-Сидоренки можна дивитися на 1+1 з Понеділка по четвер з 20:45. Також серіал Сидоренки-Сидоренки можна дивитися безкоштовно із запізненням на 48 годин. Подробиці читайте на Главреді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти