StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Почалися зйомки 3 сезону серіалу Чудотворці

4 листопада 2020, 16:18
Телеканал TBS замінив половину знімальної групи, і почав зйомки 3 сезону серіалу Чудотворці, який починався як історія про Бога і ангелів.
Чудотворець
Чудотворці / TBS

Готується до виходу новий 3 сезон серіалу Чудотворці, в якому шоуранерами стануть продюсери Ден Мірк і Роберт Падник.

Як повідомляє Variety, Саймон Річ також більше не буде виконавчим продюсером серіалу. Перший сезон був заснований на романі Річа "Щось в Ім'я Бога", а другий - на його оповіданні "Революція".

У третьому сезоні актори Деніел Редкліфф, Стів Бушемі, Джеральдін Вішванатан і Каран Соні будуть перенесені на Дикий Захід Америки в кінець 19 століття. У першому сезоні Бушемі грав Бога, а інші грали ангелів. У другому сезоні вони були персонажами Середньовіччя.

відео дня

"Чудотворці є прекрасним прикладом веселого гумору, яким ми пишаємося, що доставляємо його нашим глядачам", - сказали Сем Лінскі та Адрієнн О'райен, співкерівники оригінальних програм сценаріїв для TBS, TNT та truTV. - Нам не терпиться побачити, як цей неймовірно динамічний склад і талановита група оповідачів весело переписують історію XIX століття".

Чудотворці 3 сезон - сюжет

У новому сезоні увагу буде спрямовано на ідеалістичного проповідника з маленького містечка (Редкліфф), який об'єднується з розшукуваним злочинцем (Бушемі) і звільненою дружиною з прерій (Вішванатан), щоб очолити поїзд на захід по Орегонській стежині на шляху до нових американскьих територій. Традиційний небезпечний шлях Дикого Заходу.

Нагадаємо, Редкліфф, Бушемі, Мірк і Падник також є виконавчими продюсерами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти