StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Навіщо замочувати новий віник: мало хто здогадується про цей секрет

1 лютого 2024, 11:50оновлено 6 лютого, 16:17
Одразу після купівлі віника потрібно виконати з ним одну просту дію. Тоді і прибирати ним буде легше, і віник прослужить вам набагато довше.
Веник, замачивание веника
Навіщо замочувати новий віник/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, скрін

Незважаючи на швидке поширення сучасних технологій, віник все одно часто залишається хорошою альтернативою. Він допомагає прибирати досить швидко, і при цьому не потребує ніякого "технічного обслуговування". До того ж ним зручно прибирати, якщо потрібно замести якісь крихти на кухні або зробити невелике швидке прибирання у різних частинах оселі.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Як сказати українською "ни в коем случае": мовознавець здивував відповіддю

Але не усім відомо, що треба робити з новим віником одразу після купівлі. Чи знаєте ви, навіщо замочувати новий віник? Така процедура потрібна для того, щоб підготувати цей предмет до використання і зробити його міцнішим. Таким чином він служитиме вам довше.

відео дня

Новий віник, виготовлений з природніх матеріалів, можна обробити одним із двох способів. Перший спосіб – запарювання в окропі. Для цього потрібно закип’ятити відро води, опустити туди віник і залишити його там на кілька годин. Потім вийняти і добре просушити.

Другий спосіб – замочити віник у розчині солі. Для цього також потрібно нагріти воду, додати туди сіль, опустити у розчин віник і залишити на деякий час. Після цього вийняти і добре просушити. Концентрація солі у такому розчині повинна бути 5%.

Після такої обробки гілочки віника будуть м’якішими і більш гнучкими, що у свою чергу полегшить використання цього предмета для прибирання, а також збільшить його довговічність.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти