StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Навіщо у квартирі розкладати корицю: секрет, про який знають одиниці

10 лютого 2024, 04:35оновлено 16 лютого, 15:45
4904
Таку пряність можна використовувати не лише на кухні – вона врятує ситуацію також у разі виникнення низки побутових проблем.
Квартира, корица
Навіщо у квартирі розкладати корицю/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Кориця є дуже популярною під час приготування різноманітних страв, але не усі здогадуються, що її можна використовувати не лише на кухні. Така пряність стане у нагоді також під час вирішення різноманітних побутових проблем. Наприклад, якщо у вас гостро постало питання, як зробити приємний запах в кімнаті або квартирі.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Тільки одиниці зможуть знайти хамелеона: загадка, яку треба розгадати за 7 секунд

Ніхто не застрахований від виникнення неприємного запаху вдома. Він може з’явитися з різних причин – якщо пригоріла страва на кухні, якщо у кімнатах тривалий час не проводилося провітрювання тощо.

відео дня

Якщо ви шукаєте спосіб, як прибрати неприємний запах в квартирі, то потрібно буде виконати кілька кроків. І на одному з цих кроків знадобиться кориця.

Спершу потрібно визначити причину виникнення неприємного запаху і за можливості одразу цю причину усунути.

Не варто використовувати освіжувач повітря, адже він просто змішається з важким запахом в оселі, і дихати там стане ще важче.

Наступний крок – потрібно відкрити вікна для провітрювання, а тим часом змочити полотенце розчином оцту й води і протерти усі поверхні. Протирати не варто тільки ті поверхні, яким може нашкодити контакт з кислотою. Запах оцту швидко вивітриться, а з ним піде й неприємний запах.

Після цього потрібно розставити по кімнатах ємності, у які покласти палички кориці або мелену корицю, а також мелену каву. Кава і кориця будуть діяти як природні освіжувачі повітря.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти