StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Старі подушки можна "врятувати": експертка поділилась геніальним трюком

26 серпня 2024, 04:00оновлено 26 серпня, 21:52
9435
Експертка поділилась безвідмовним методом, який поверне подушці м’якість та заощадить ваші кошти.
Старі подушки можна 'врятувати': експертка поділилась геніальним трюком
Як відновити старі подушки / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Існує проста, але бюджетна порада, яка допоможе вам уникнути витрат на купівлю нових подушок. Про це пише Еxpress.co.uk.

Як зробити подушку м’якою

За словами видання, Ріаннон Мастерс, дизайнерка інтер'єру та керівниця бренду, пояснила, який трюк дасть вашим старим та грудкуватим подушкам нове життя.

відео дня

Вам також може бути цікаво: Покращить ваш сон і здоров'я: як випрати подушку в домашніх умовах.

"Цей трюк дуже простий і доступний, і він може просто змінити ваш сон. Все, що вам потрібно, це тенісний м'яч і шкарпетка - ось і все!", - сказала вона.

Експертка розповідає, що м’ячик потрібно покласти в будь-яку стару шкарпетку і зав'язати зверху вузлом.

"Все, що вам потрібно зробити, це закинути його в сушильну машину разом з будь-якими подушками і поставити на звичайний цикл на середній рівень нагрівання. М'ячик відскакуватиме всередині барабана і, по суті, виб'є грудочки з вашої подушки, повертаючи їй колишню м’якість", - додала вона.

Як доглядати за подушками, щоб вони залишались м’якими

  • Щоденне збивання. Щоб підтримувати подушки в стані, подібному до розкішних готельних подушок, дуже важливо збивати їх щодня. Хоча це може здатися додатковим завданням, ви можете легко вписати його у свою щоденну ранкову рутину, коли заправляєте ліжко. Просто візьміться за обидві сторони подушки і по черзі стискайте і відпускайте її, потім переверніть і повторіть процес з іншого боку.
  • Обертання подушок. Якщо ви використовуєте кілька подушок на своєму ліжку, регулярне їх обертання і зміна боку, на якому ви спите, може допомогти зберегти їх м’якість. Якщо робити це кілька разів на місяць, тиск на кожну подушку рівномірно розподілиться, зменшиться знос наповнювача і продовжиться термін їх служби.
  • Обирайте подушки з вовняним наповнювачем. Подушки з пуховим або синтетичним наповнювачем з часом можуть збиватися в грудки через вологу від поту. Кращим рішенням може бути вибір подушок, наповнених натуральними волокнами, такими як мериносова вовна. Природна здатність вовни регулювати температуру допомагає підтримувати комфорт, залишаючись прохолодною, коли тепло, і теплою, коли холодно.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти