StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Шкільна форма 2021: як правильно вибрати, модні тенденції

18 серпня 2021, 02:33
На що слід звернути увагу при виборі шкільного одягу, розповість Главред
Як правильно вибрати шкільну форму
Як правильно вибрати шкільну форму / https://ua.depositphotos.com/

Наближається 1 вересня і багато батьків задаються не тільки питанням як зібрати дитину в школу, але і як обрати шкільну форму, враховуючи потреби навчального закладу і смаки дитини.

Главред розібрався, як правильно вибрати одяг, який буде максимально комфортним і практичним в носінні.

Про те, коли в Україні розпочнеться навчальний рік, читайте в нашому матеріалі: Перший дзвінок 2021 в Україні: коли і як діти навчатимуться в умовах епідемії, розклад канікул.

відео дня

Як правильно вибрати шкільну форму

Для того, щоб визначитися з найбільш підходящим одягом для школи, в якій дитині буде зручно потрібно взяти до уваги деякі фактори.

Колір

Форма для щоденних занять в школі повинна бути в палітрі приглушених непомітних кольорів. Це допоможе школяреві зосередитися на уроках. Яскраві тони можуть не тільки відволікати увагу, але і викликати втому і перепади настрою.

Якщо колір форми прописаний в статуті школи можна піти на хитрість і зупинити вибір на тканини з малюнком або принтом. Додати барв однотонному одягу допоможуть яскраві гудзики.

читайте такожСвята у вересні 2021 в Україні: День знань, День підприємця і День кіно

Тканина

Склад тканини теж грає важливу роль. Вибирати варто форму, яка містить найменший відсоток синтетичних матеріалів. У синтетиці порушується теплообмін, до того ж вона швидко забруднюється.

Ідеальне поєднання коли віскози 50-60%, а поліестеру – 30-40%. Хороші поєднання полівіскози з шерстю або еластану з полівіскозою.

Модна Шкільна форма 2021
Модна Шкільна форма 2021 / https://ua.depositphotos.com/

Вибирати форму з дитиною

Один з основних моментів при виборі шкільної форми – відправлятися за покупками потрібно з дитиною. Надайте школяреві право вибору. При цьому дивіться, щоб одяг добре села. Не купуйте одяг на виріст – неакуратна мішкувата форма не тільки незручна, але і може стати приводом для насмішок інших дітей.

читайте такожЧи піде за планом навчальний рік в Україні під атакою нових штамів COVID-19 - прогноз Комаровського

Модна шкільна форма для старшокласниць

У старшій школі велика увага приділяється зовнішньому вигляду і модним тенденціям. Тому при виборі форми потрібно пам'ятати не тільки про практичність, але і про те, щоб вона відповідала вимогам стилю.

У сезоні 2021-2022 можна звернути увагу на різні фасони і кольори блузок. Вони розбавлять приглушені спідницю і піджак, а декоративні прикраси (бант або невелике жабо) можуть обіграти нудний наряд.

Модна Шкільна форма для дівчаток
Модна Шкільна форма для дівчаток / https://ua.depositphotos.com/

Модні поєднання: бордовий з темно-зеленим, синій з чорним або темно-зелений з чорним.

Оптимальна довжина спідниці 5-7 см від коліна. Зверніть увагу на спідницю зі складками або трапецієподібної форми – вони на піку популярності.

Модна шкільна форма для хлопчиків

При виборі форми також керуйтеся можливістю поєднання кольорів. Під відтінки сірого і синього можна підібрати сорочки коричневого, бежевого або зеленого кольорів. Завжди до речі буде сорочка з натуральних тканин з традиційною вишивкою.

Форма сірих відтінків буде чудово комбінуватися з чорними смугастими жилетками і темної взуттям. А краватка-метелик зробить вашого сина справжнім модником.

Модна Шкільна форма для дітей
Модна Шкільна форма для дітей / https://ua.depositphotos.com/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти