StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Попрощайтесь з жовтими плямами на матраці: як їх швидко позбутися

23 листопада 2023, 03:47оновлено 23 листопада 2023, 15:21
1528
Випробуйте прості методи, що позбавлять ваш матрац від неприємних жовтих плям і подарують вам ідеальний відпочинок.
Попрощайтесь з жовтими плямами на матраці: як їх швидко позбутися
Як позбутись від жовтих плям на матраці / Колаж: Главред, фото: depositphotos.com, epicentrk.ua, eva.ua,

Матрац є основним елементом для вашого відпочинку.Враховуючи, що ми спимо від 6 до 8 годин на добу та приблизно чверть нашого життя ми проводимо в ліжку. Тому важливо не лише ретельно вибирати матрац, але й регулярно дбати про його догляд. Якщо вам заважають неприємні плями, ми маємо для вас ефективні методи, які допоможуть очистити матрац від них і забезпечать комфортний сон.

Магія харчової соди

За наявності жовтих плям харчова сода стає надійним помічником. Рясно нанесіть її на забруднені ділянки та залиште на кілька годин.Цей домашній засіб не тільки допомагає видалити плями, але й бореться з неприємними запахами, залишаючи ваш матрац чистим і свіжим.

Як позбутись плям від поту, сечі, крові та блювоти

Плями від поту, сечі, крові чи навіть блювоти можуть стати справжньою небезпекою для вашого спокою, особливо якщо вони потрапили на ваш улюблений матрац. Але не варто панікувати, з правильними методами ви зможете повернути йому первозданну чистоту, а собі спокій.

відео дня

Дійте швидко. Зіткнувшись із недавньою плямою, негайно приберіть надлишок рідини рушником. Швидкість є ключовою.

Використовуйте спеціальні засоби для виведення плям. Використовуйте засіб для виведення плям з оббивки або ензимний засіб для чищення. Нанесіть трохи на пляму і промокніть ганчіркою. Повторюйте процес, поки пляма не зникне повністю.

Застосування харчової соди. Після обробки плями посипте харчовою содою і дайте їй постояти. Потім обережно змийте її і ваш матрац буде як новий.

Ефективний домашній розчин. Для видалення стійких плям розмішайте засіб для миття посуду в теплій воді з білим оцтом (від поту) або нашатирним спиртом (від сечі та блювотних мас). Нанесіть губкою та виконайте попередні кроки очищення.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти