StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чому варто пити розсіл із маринованих огірків: 8 вражаючих переваг для організму

12 червня 2024, 01:35
413
Сік солоних огірків давно використовують для приготування коктейлів, але мало хто знає про його неймовірну користь.
Чому варто пити розсіл із маринованих огірків: 8 вражаючих переваг для організму
Яка користь від маринованих огірків / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Вживання соку із маринованих огірків насправді має багато серйозних переваг для людського організму. Багато людей використовують сік для коктейлів та страв, однак мало хто задумується про користь цього продукту.

У TikTok блогер оприлюднив відео, в якому розповідається, що маринований сік є важливою добавкою до раціону багатьох спортсменів, передає видання Mirror.

"Сік солоних огірків насичений електролітами, якмй необхідними для роботи м’язів і зволоження. Спортсмени багато потіють під час змагань, тому вони втрачають життєво важливі електроліти разом із рідиною і можуть стати зневодненими, що призводить до м’язових судом. Якщо ви не прихильник смаку, спробуйте розбавити його водою або додати трохи меду та лимона", - йдеться у повідомленні.

відео дня

Сертифікований лікар розповів про переваги для організму після вживання маринованого соку.

  • Знімає м'язові спазми. Сік маринованих огірків є напрочуд ефективним засобом від м’язових болів.
  • Сприяє тривалому зволоження. Цей напій насичений натрієм і калієм, а це навіть краще для того, щоб підтримувати ваш організм більш зволоженим на довше.
  • Висока економічна ефективність. Солоний сік може стати новою альтернативою дорогим, насиченим цукром спортивним напоям.
  • Розсіл наповнений вітамінами та антиоксидантами. Солоний сік може похвалитися великою кількістю антиоксидантів і вітамінів С і Е, які, як відомо, зміцнюють роботу вашої імунної системи, а також інші функції для зміцнення здоров’я вашого організму.
  • Може зменшити печію. Кисла їжа, яка зазвичай має рівень рН 4,6 або нижче, може викликати печію, тому людям, які її мають, рекомендується уникати їх. Однак вони зазвичай дуже смачні, згадайте про цукор, зерно, певні молочні продукти, оброблені продукти, газовані напої та інші солодкі напої. Деякі люди стверджують, що сік маринованих огірків з високою кислотністю полегшує їхні симптоми.
  • Це може допомогти у втраті ваги. Дослідження показало, що щоденне вживання оцту - основного інгредієнта соку з маринованих огірків може сприяти здоровій втраті ваги.
  • Це допомагає регулювати рівень цукру в крові. Вживання невеликої порції оцту перед їжею може допомогти підтримувати рівень цукру в крові людини після їжі, особливо для людей з діабетом 2 типу.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти