StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як дізнатися, який у тебе запах тіла: найпростіший варіант

10 вересня 2023, 16:36оновлено 14 вересня 2023, 10:07
12340
Щоб відчути запах свого тіла, можна провести один простий експеримент, який не забере багато часу.
Запах тела, девушки
Як дізнатися, який у тебе запах тіла/ ua.depositphotos.com

Наш запах супроводжує нас постійно, і саме тому ми його практично не відчуваємо. У кожної людини запах тіла індивідуальний, і на нього впливають багато факторів, зокрема, спосіб життя і стан здоров’я. Але напевно багато хто задумувався, як дізнатися, який у тебе запах тіла.

Якщо ви шукаєте спосіб, як дізнатися свій рідний запах, можна спробувати наступний варіант. Потрібно добре помитися у душі, використовуючи миючі засоби без сильних ароматів. Одягнути чисту футболку, при цьому важливо, щоб від неї не було чути порошком або дуже ароматним кондиціонером для прання.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Як швидко прибрати живіт: фітнестренерка розповіла про 6 найефективніших вправ

відео дня

Після цього треба вирушити на пробіжку. Коли відчуєте, що добре пропотіли, потрібно повернутися додому, зняти футболку і понюхати її. Запах футболки і буде вашим звичайним запахом.

Якщо він неприємний, то найімовірніше у вас є якісь проблеми зі здоров’ям. Якщо ж усе в порядку, то аромат буде трішки кислуватим, солодкуватим або пряним, але він не буде неприємним.

Сам по собі піт у повністю здорової людини не пахне неприємно. Піт набуває неприємного запаху внаслідок окислення речовин, які у ньому містяться. Тому не варто нехтувати правилами особистої гігієни. Щоб запах був приємним, варто регулярно митися.

Також, щоб дізнатися, як ви пахнете, можна попросити допомогти з цим людину, якій ви довіряєте. Ця людина повинна дати чесну оцінку вашому запаху.

Щоб дізнатися, який у вас запах з рота, можна просто піднести долоню до губ, видихнути трішки повітря і понюхати його.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти