StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як вивести плями з білого одягу за лічені хвилини: чоловік показав диво-засіб

9 січня 2024, 09:56
Цей простий трюк він допомагає зберегти білі кросівки чистими, видалити плями від помади і навіть допомогти зникнути слідам поту.
Як вивести плями з білого одягу за лічені хвилини: чоловік показав диво-засіб
Як вивести плями з білого одягу хвилини - як відчистити білі кросівки / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Чоловік придумав геніальний і дешевий спосіб вивести плями з білого одягу.

Немає нічого гіршого, ніж забруднити улюблену білу футболку. Виведення плям від кави, поту або їжі може стати складним завданням. З такою великою кількістю різноманітних засобів для виведення плям на ринку може бути важко зрозуміти, який з них дійсно працює - і це може виявитися досить дорогим задоволенням, пише Mirror.

Один чоловік придумав геніальний спосіб виведення плям без необхідності купувати купу засобів або витрачати години на відтирання. Кажуть, що він видаляє плями від помади, сліди від поту, робить білі сорочки "як новенькі".

відео дня

Ентузіаст прибирання, відомий як @creative_explained на TikTok, зібрав понад 100 мільйонів переглядів за свої поради про те, як працювати розумніше і скоротити витрати, коли справа стосується домашніх справ. Нещодавно він показав, як він використовує п'ять інгредієнтів для створення ідеального засобу для виведення плям.

Говорячи про те, як він це зробив, автор відео пояснив: "Якщо ви змішаєте харчову соду зі свіжим лимонним соком, додасте трохи білого оцту, трохи мила для посуду і води, добре збовтаєте. Так можна вивести будь-які плями з одягу. Просто нанесіть суміш на пляму, візьміть зубну щітку і відчистіть її. Це безпечно, натурально, без токсичних хімікатів, і працює як за помахом чарівної палички".

Дивіться відео про те, як позбутись плям на білому одязі та на кросівках:

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти