StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Багато хто не знає: для чого досвідчені господині зв'язують зубні щітки

3 лютого 2024, 18:26
Главред з'ясував, як за допомогою старих зубних щіток можна з легкістю відчистити пристарілий жир та навіть деякі частини труб.
Багато хто не знає: для чого досвідчені господині зв'язують зубні щітки
Що можна зробити із зубної щітки - для чого господині зв'язують зубні щітки / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Стару зубну щітку можна використовувати для різних корисних цілей, які допоможуть вам зменшити вплив на навколишнє середовище та зекономити гроші.

Один із способів використання старих зубних щіток полягає в тому, щоб допомогти господиням у чищенні важкодоступних місць, наприклад, між плиткою, у ванній кімнаті, або для видалення бруду з різних поверхонь. У відео, розміщеному на YouTube-каналі Simple & Fast, використані зубні щітки отримали нове життя.

Жінка використовує зубні щітки не для чищення рота, а для поверхонь і важкодоступних місць у вашому домі.

Як використовувати зубні щітки для прибирання

Жінка показує, що для того, щоб зробити конструкцію для очищення тонких поверхонь необхідно використати дві зубні щітки.

"Складіть дві щітки так, щоб їхні щетинки були спрямовані одна до одної. За допомогою гумки зв'яжіть щітки між собою біля основи шийки та нижнього кінця ручки", - наголошує авторка відео.

Також, варто переконатись, що обидві щітки закріплені. Ви можете використовувати цю щітку для чищення тонких поверхонь або предметів, які потрібно чистити з обох боків, таких як грилі або підставки.

Дивіться відео про те, що можна зробити із старих зубних щіток:

Як за допомогою зубної щітки відчистити труби зсередини

Для того, щоб очистити верхню частину раковини або труби ізсередини жінка радить використати дві зубні щітки і скласти їх так, щоб щетина була спрямована протилежно одна від одної. Так само як і в першому випадку, зв'яжіть обидва інструменти гумкою в тому ж місці, що і в першому варіанті.

Тепер у вас є інструмент, який може чистити протилежні поверхні.

"Використовуйте цю конструкцію зубної щітки, щоб зробити інструмент для чищення трубок і труб. Ви можете дістатися до внутрішньої частини зливу вашої раковини або труб, які потребують очищення", - вказує авторка відео.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти