Всередину лізти не потрібно: дівчина показала, як почистити радіатор опалення від пилу

Дівчина показала, як почистити радіатор опалення від пилу / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Прибрати пил з-за радіатора ще ніколи не було так просто за допомогою цього лайфхака для прибирання.

Очищення радіатора від пилу - дуже непроста і виснажлива робота. Якщо у вас радіатор із решіткою зверху, пил із часом може застрягти всередині приладу, і навіть якщо радіатор плоский, між ним і стіною залишається достатньо місця для скупчення бруду.

Але як же потрапити всередину радіатора, щоб його почистити? За словами однієї жінки в TikTok, є простий спосіб зробити це за допомогою предмета, який, найімовірніше, у вас уже є.

Користувачка TikTok, відома під ніком Washy_Wash, каже, що для очищення радіаторів від пилу потрібен лише фен і трохи терпіння.

У своєму відео жінка спочатку намочила рушник, віджала його, щоб він став вологим, і поклала під радіатор. Потім вона взяла фен і провела ним по верхній частині радіатора, чекаючи, поки грудки пилу, що скупчився, випадуть через нижню частину радіатора, де їх збере рушник.

Як почистити радіатор опалення від пилу / Фото: скріншот із відео

Як альтернативу можна використовувати фен без рушника під ним і просто зібрати пил пилососом.

Однак вологий рушник призначений для того, щоб пил прилипав до поверхні і не здувався під дією сили фена. Якщо ви виберете метод пилососа, вам, можливо, доведеться ганяти пил по дому, якщо фен видує грудки з-під радіатора.

Дивіться відео про те, як очистити батареї опалення від пилу:

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти