Чоловік назвав 6 небезпечних предметів, які категорично не можна пилососити

Що не можна пилососити / колаж: Главред, фото: unsplash

Є декілька речей, які заборонено пилососити, інакше ризикуєте дорого пошкодити свій пристрій.

Пилососи можуть допомогти швидко прибрати у будинку, адже він може всмоктати будь-який бруд. Однак, фахівці попереджають, що є предмети, які ніколи не можна збирати пилососом.

Радимо прочитати цікавий матеріал: Пилосос більше не потрібен: найлегший спосіб прибрати шерсть із килима, лайфхак.

Якщо ви завжди думали, що ваш пилосос може всмоктати все - ви дуже помилялися. Є декілька речей, які категорично не можна пилососити, інакше ви ризикуєте дорого пошкодити свій пристрій. У нещодавньому відео блогер Девід МакКлелланд пояснив, які речі ніколи не варто пилососити, передає Mirror.

Дивіться відео про те, що не можна пилососити:

@whichuk 6 things you should never vacuum up unless you want to destroy your vacuum cleaner. #cleaning#clean#cleantok#vacuum#vacuumcleaner#hoover#vacuum#learn#learnontiktok♬ original sound - Which?

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти