"Бояться запаху": чим обробити місце, щоб кіт не гадив у будинку

Як відучити кота гадити / колаж: Главред, фото: pexels, ua.depositphotos.com

Як привчити кота не гадити де попало і вчасно ходити на туалет - Главред зібрав корисні поради.

Як відучити кота гадити народними засобами, щоб він не псував майно в будинку - Главред зібрав корисні поради. Однак, насамперед варто розібратись, чому коти можуть гадити у недозволеному місці. Серед основних причин такої поведінки домашніх улюбленців можуть бути такі проблеми: хвороба, психологічна проблема, або лоток не підходить котам.

Ознайомтесь із матеріалом: Коти бояться лоскоту: зооексперт назвала найчутливіші місця на тілі кота. Дізнайтесь цікаві факти про тварин та як їх розуміти.

Фахівці в Youtube-каналі розповіли цікаві факти про поведінку котів в будинку та як правильно привчити домашнього улюбленця до туалету.

Як відучити кішку гадити за допомогою оцту та цитрусових

Чим обробити місце, щоб кіт не гадив: лайфхаки

Не потрібно одразу карати кота через те, що він гадить у домі. Варто розібратись у проблемі та зрозуміти, як її вирішити. Фахівці радять дотримуватись таких порад, щоб кіт уникав ходіння в туалет десь-інде в домі.

Дивіться відео про те, як привчити кошеня до лотка:

Лайфхак

Згідно з даними Вікіпедії, Лайфхак (англ. life hack) - це хитрість або корисна порада, що допомагає ефективно вирішити ту чи іншу проблему. Неологізм "лайфхак", утворений шляхом злиття англійських слів life ("життя") і hack ("зламати"), був запропонований британським журналістом, який спеціалізується в галузі комп'ютерних технологій, Денні О'Брайеном.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти