6 користувачів Мережі розповіли, як смачно приготувати вчорашні макарони

Що приготувати з учорашніх макаронів - рецепти з Reddit / колаж: Главред, фото: pexels.com, instagram.com/leopats_littlefarmhouse

Їсти холодними прямо з каструлі - сумно і несмачно. Куди подіти вчорашні макарони знають кулінари-експериментатори.

Майже кожна людина, яка коли-небудь варила макарони, стикалася з ситуацією, коли їх у готовому вигляді виявилося набагато більше, ніж було потрібно. Їх відкладають на завтра, але їсти порожні, холодні макарони зовсім не весело. Що ж приготувати з учорашніх макаронів?

Таким самим питанням задався користувач Reddit під ніком TheGaleForce: "Що можна зробити із залишками зварених макаронів (спагеті / лінгуїніє)?". Тоді люди в Мережі стали ділитися своїми домашніми рецептами зі вчорашніми макаронами.

"Обсмажте на вершковому маслі, в устричному соусі та із зеленою цибулею. Посипте насінням кунжуту. Тепер це азіатська локшина", - радить один користувач. Інший - удосконалив рецепт, і запропонував додати заправку з ложечки арахісової пасти та соєвого соусу. Свій шедевр він назвав "Азіатською арахісовою локшиною".

Ще один користувач запропонував варіант десерту з учорашніх макаронів: обсмажити їх на сковорідці з вершковим маслом, цукром і корицею.

Італійський варіант запропонував інший читач: "Обсмажте часник в оливковій олії, додайте спагеті, пластівці чилі та італійські приправи. Нагрійте до теплого стану і додайте пармезан. Насолоджуйтеся".

Що приготувати з учорашніх макаронів - рецепти з Reddit / instagram.com/muttivatorin

Також TheGaleForce запропонували приготувати незвичайну страву - піцу з макаронами: "Банку томатного соусу вилийте на локшину у формі для запікання, додайте будь-які овочі, приправи, посипте сиром і запечіть, щоб вийшла піца з макаронами".

Простіший, але не менш ситний рецепт можна приготувати, якщо у вас є в запасі бульйон і ваші улюблені овочі. "Просто розігрійте їх разом із макаронами", - запропонував ще один із читачів.

Що приготувати зі вчорашніх макаронів - рецепти з Reddit / pexels.com

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі і форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в Інтернеті і обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найбільш популярні з них виявляються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Багато продуктів залишається і після великих свят. Зокрема, після Великодня. Як впоратися з цією проблемою, читайте в нашій статті: "Точно не викидати: 2 найкращі варіанти, що робити з черствими пасками після Великодня".

Читайте також:

Новини заразКонтакти