StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

99% про це не знають: для чого насправді хитрі господині вдягають пакет на віник

1 лютого 2024, 19:12оновлено 2 лютого, 14:11
Главред з'ясував, для чого досвідчені господині вдягають пакет на віник і як це допомогає прибирати підлогу швидше та ефеквтивніше.
99% про це не знають: для чого насправді хитрі господині вдягають пакет на віник
99% про це не знають - чому хитрі господині вдягають пакет на віник / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Чиста підлога - це завжди складно, особливо якщо в будинку є маленькі діти. Пил, волосся, шерсть собак чи котів накопичуються на підлозі, а підмітати її щодня та ще й у неробочий час дуже дратує і забирає багато часу. Ось чому існує метод, який допоможе вам підмітати швидше.

З домашніми справами ми стикаємося щодня, і завжди є кілька хитрощів, які допоможуть нам робити це з меншими зусиллями. Від натуральних та саморобних продуктів до додаткових предметів. У будь-якому випадку, ми завжди намагаємося зменшити виснажливе прибирання, як витирання пилу, так і підмітання та миття підлоги.

Для чого потрібно вдягати пакет на віник

Дуже часто віник погано підмітає і змушує волосся та бруд прилипати до щетини. Але просто візьміть поліетиленовий пакет, і цього більше ніколи не станеться. Єдине, що вам потрібно зробити, це покласти в нього віник і почати підмітати.

Якщо вам цікаво дізнатись більше корисних порад щодо прибирання, рекомендуємо наш матеріал: Вистачить на довше: що розумні господині підсипають в пляшку з миючим засобом.

Андреа Джин, ютубер, засновниця сайту AndreaJeanCleaning.com. та просто господиня у своєму відео в YouTube вказує, що матеріал, з якого виготовлені поліетиленові пакети, допомагає волоссю та бруду прилипати до пакета, який потім можна просто зачерпнути і викинути.

Дивіться відео про те, для чого досвідчені господині вдягають пакет на віник:

Як вдягати пакет на віник

Ви можете закріпити поліетиленовий пакет від спадання, прив'язавши його до ручки або за допомогою резинки.

Блогер наголошує на тому, що наступного разу, коли ви будете користуватися мітлою, волосся або шерсть, що впало на підлогу, не прилипне до поліетиленового пакета, і вам більше ніколи не доведеться турбуватися про чищення мітли.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти