StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка подала на розлучення, побачивши татуювання чоловіка: що з ним не так

12 березня 2024, 16:34
361
І це все після 19-ти років щасливого шлюбу.
Жінка подала на розлучення, побачивши татуювання чоловіка
Жінка подала на розлучення, побачивши татуювання свого чоловіка / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Багато людей зрештою шкодують про те, що зробили татуювання, якщо вони вийшли не такими, як вони очікували. Але в одного чоловіка є інша причина жалкувати про своє татуювання - у підсумку вона розкрила його таємницю.

Одна жінка на Reddit жінка розповіла, що у неї з'явилися підозри, коли чоловік перестав відвідувати з нею робочі заходи і вечірки.

Вона розповіла, що була одружена зі своїм партнером 19 років, і він ніколи не виявляв інтересу до татуювання, поки близько року тому не заявив, що його шурин надихнув його зробити собі татуювання.

відео дня

Вона не надала цьому значення, коли він прийшов додому з татуюванням лілії на грудях - поки не дізналася правду.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі та форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в інтернеті та обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найпопулярніші з них з'являються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

На одному з корпоративів чоловіка вона познайомилася з однією з його колег на ім'я Лілі.

"Мій чоловік клявся, що це був збіг. Я намагалася не звертати уваги на те, що він раптом захотів зробити татуювання. Зрештою він зізнався, що в них був роман протягом останніх двох років", - зізналася жінка.

"Він благав мене не розлучатися, але я не можу цього пробачити. Частина мене досі в шоці. Він хоче піти на консультацію, але я не можу. Ми одружені вже 19 років, і я дозволила йому переконати мене в тому, що мої почуття до його татуювання неправильні. Я ніколи не думала, що мені буде 43 і я розлучуся, але ось я тут".

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти