StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Чекаємо багато-багато важких новин": астролог назвала 9 міст України, які під ударом

13 червня 2023, 18:49оновлено 14 червня 2023, 15:41
415828
Астролог прогнозує в Україні серйозні неприємності через нові атаки росіян і попередила, що в одному місті України можуть початися проблеми з водою.
Війна в Україні прогноз
Війна в Україні прогноз на найближчі дні / Колаж Главред, фото pixabay

Найближчим часом окупанти можуть влаштувати нове потрясіння в Україні. Як розповіла астролог Ангеліна Вакуліна, тривоги будуть частими, а затишшя чекати пізніше.

Також астролог назвала 9 міст України, які матимуть великі неприємності через нічні атаки окупантів по Україні.

"Житомир, Суми, Чернігів - загроза йде вночі, швидше Шахеди або уламки. Можуть бути жертви", - прогнозує астролог, пише Главред.

Вона також зазначає, що розслаблятися рано всій Україні, і можна чекати багато тривожних і важких новин.

"Затишшя буде, але пізніше. Зараз буде багато-багато страшних новин, але 95% виявляться фейки", - каже астролог Вакуліна.

Прогноз для України - яке місто в небезпеці

"Нікополь. Їдьте! Стіни не варті життя. Зараз будуть активно евакуйовувати. Незабаром почнуться проблеми з водою та їжею. Зараз у великій кількості повертатимуть наші території. Буде навіть крутіше, ніж міг розраховувати будь-який стратег", - зазначила астролог.

Астролог додає, що "не потрібно ігнорувати тривоги, де б ви не були". Нова тактика окупантів буде зміняться іншою.

Хто така Ангеліна Вакуліна

Ангеліна Вакуліна - астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, говориться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України і щодо війни з Росією.

"Біла Церква, Васильків, Фастів, Ірпінь, Бориспіль, Бровари - є загроза. Уламки летітимуть, від них вся і біда. На жаль будуть удари, і руйнування підприємств і жертви", - зазначила вона.

Дивіться відео прогноз, що чекає Володимира Зеленського:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти