StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як дізнатися, яка у тебе аура за датою народження: цікавий метод

6 грудня 2023, 20:37оновлено 7 грудня 2023, 23:01
2947
Чи можна побачити ауру на фото та як відчути її у собі - Главред зібрав цікаві факти.
Як дізнатися, яка у тебе аура за датою народження: цікавий метод
Як побачити ауру за 60 секунд / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Чи можна навчитися бачити ауру людини та як вона впливає на наше життя. Майже кожна людина може відчути та побачити свою ауру. Однак, варто не лише потренуватись та вдосконалити ці навички. Бувають випадки, коли люди швидко розуміють процес та повноцінно відчувають свою ауру. Хоча можуть бути випадки, коли людина роками цьому навчається. Главред зібрав цікавий спосіб, як можна розшифрувати свою ауру за датою народження.

Тип носу у людини може багато чого розповісти, тож радимо ознайомитись із матеріалом: Прямий, великий або "картоплею": як визначити характер людини за носом.

Аура людини за датою народження

Якщо людина знає ауру свого друга чи просто співрозмовника, то її краще розуміти. За допомогою дати народження можна багато нового дізнатись про людину. За датою народження можна дізнатись, який колір має ваша аура. Все дуже просто: варто додати всі числа дати народження людини, аж допоки не отримаєте однозначне число. Наприклад: 14.11.1998 року. 1+4+1+1+1+9+9+8=34. Потім варто додати суму числа: 3+4=7.

відео дня

Кожне число має свій відповідний колір аури:

  1. Червоний
  2. Жовтий
  3. Помаранчевий
  4. Зелений
  5. Блакитний
  6. Синій
  7. Фіолетовий
  8. Сірий
  9. Білий

Кольори аури людини

  1. Червоний колір аури символізує активність, міць, вірність у коханні та пристрасну енергію. Такий колір підкреслює сильні здібності лідера, сексуальний потенціал та люблять славу.
  2. Жовтий колір означає міцне здоров'я та багато щастя. Люди у яких такий колір аури мають доброзичливе та відкрите ставлення до людей. У них живий розум. Вони можуть подбати не лише про себе, а й про оточуючих, люблять навчатись новому та не сприймають дрібні невдачі. Зазвичай люди із жовтою аурою мають творчий потенціал, симпатичні для протилежної статі.
  3. Помаранчевий колір аури має в собі багато життєвої сили, бадьорості. Вони завжди впевнені у своїх силах. Такі люди із пошаною відносяться до своїх рідних та близьких людей. До речі, вважається, що люди із помаранчевою аурою часто мають проблеми із печінкою.
  4. Зелений колір аури символізує силу, дружелюбність, позитив та кмітливий розум. Ті, хто мають зелений колір аури зажди дбайливо та милосердно до всього відносяться. Вони завжди прийдуть на допомогу та цінують думку друзів та знайомих.
  5. Блакитний колір означає нерішучість людей, яким важко визначитись із вибором у житті. Часто такі люди можуть бути залежні від думки оточуючих, однак, завжди намагаються вдосконалюватись. По життю прямують повільно, але цілеспрямовано.
  6. Синій колір аури - це мудра та творча частина людини. Цей колір означає духовність та молитовність. Зазвичай люди із такою аурою живуть у гармонії. Часто вони присвячують себе для улюбленої роботи, хоча мають різкі зміни настрою.
  7. Фіолетовий колір символізує благочестя, добре розвинену інтуїцію та пов'язаний із духовним життям. Їх кредо - це мораль із нотками філософії та релігія. Вони мають фантастичну уяву, яка поєднана із любов'ю. Ці люди часто шукають шляхи самовдосконалення. Такий колір аури притаманний особам, які в пошуках власного сенсу життя.
  8. Люди із сірим кольором аури мають слабке здоров'я. У них всередині панує порожнеча, яка виражається через певну обмеженість. Такі люди здебільшого безхарактерні та егоїстичні. Їх мислення налаштоване на негатив, а самі по собі вони дуже ревниві.
  9. Білий колір є найдосконалішим, адже він символізує чистоту та прозорість. Люди із таким кольором аури мають розширену свідомість, потяг до духовності та наділені високою інтуїцією.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти