StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ось чому насправді не можна вдягати червоне на весілля: несподівана відповідь

9 лютого 2024, 03:09оновлено 9 лютого, 14:45
213
Якщо в культурах Сходу червоний колір може розглядатися як знак удачі для щасливої пари, то в західних культурах він має зовсім інше значення.
Ось чому насправді не можна вдягати червоне на весілля: несподівана відповідь
Чому не можна вдягати червоне на весілля - що одягти на весілля / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com

Вибираючи, що одягнути на весілля, більшість гостей знають, що слід уникати білих суконь, щоб не конкурувати з нареченою в її особливий день. Але, як виявляється, це не єдиний колір, який гості повинні обходити стороною - червоний теж, пише Mirror.

У подкасті Unfiltered Bride Джорджі Мітчелл та Бетані Сміт розповіли, що червоний колір на весіллі у стилі Вестен може означати, що ви маєте романтичний інтерес до нареченого.

"Це означає, що ви спали з нареченим. Байки старих дружин, але так", - наголошує вона.

відео дня

Дивіться відео про те, чому не варто вдягати червоні речі на весілля:

Однак у певних культурах, таких як південноазійська та східноазійська, червоний колір вважається щасливим - і традиційно є невід'ємною частиною весільного дня так само, як білий колір домінує у весільному вбранні наречених у західних культурах.

У заяві на сайті Brides йдеться: "Якщо ви відвідуєте індійське, китайське, південноазійське мусульманське весілля або будь-яке інше весілля, де колір може мати важливе культурне значення, "уникайте вдягати червоний, оскільки він може бути частиною вбрання пари", - каже Деніз О'Ніл, засновниця Denise Lillie Engagements.

Водночас, О'Ніл зазначає, що вам варто уникати відтінків білого, оскільки в деяких незахідних культурах цей відтінок асоціюється зі смертю та періодами жалоби.

"Що стосується західних весіль, зокрема, якщо ви дійсно хочете бути обережними - або, як каже Габріель Гурвіц, засновниця Gabrielle Hurwitz Bridal Styling, "уникати поглядів старших гостей", - можливо, краще не одягати червоне в церквах, заміських клубах та інших більш традиційних закладах.

"Традиція диктує гостям уникати червоного через страх, що це може відвернути увагу від щасливої пари, - пояснює Гурвіц. Візуально він досить сміливий. На фотографіях погляд одразу притягується до цього кольору, особливо якщо він знаходиться поруч з нейтральними кольорами, такими як білий, чорний, сірий або бежевий", - робить висновок вона.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти