StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Прикраси з великими діамантами

24 червня 2021, 09:00
Прикраси з великими діамантами

Хто найкращі друзі дівчаток? Ну, звісно ж, вони: прозорі, сяючі, неймовірні і такі бажані. Мова йде про діаманти!

Найбільші з найкоштовніших діамантів: майже міфічні історії

Можна сміливо сказати, що життя діамантів, після того як вони потрапили до рук людей, набагато більш цікаве й захопливе, ніж життя більшості з нас. І не дивно, адже навколо кожного з найбільших, найкрасивіших, найдорожчих діамантів завжди відбуваються неймовірні речі, які пізніше перетворюються на казкові легенди. Так, важко потім сказати, що з почутого правда, а що лише вигадка. Але насправді ці історії так цікаво слухати й переповідати іншим, чи не так?

відео дня

Чого тільки варта історія найбільшого діаманта у світі – Алмаза Хоупа вагою 45,52 карата? Мабуть, розповідь про те, як один "проклятий" діамант приносив нещастя майже усім своїм власникам, (серед котрих були й вінценосні особи, і священики, і банкіри), знає кожен. На щастя, Алмаз Хоупа потрапив до рук ювеліра Гаррі Уінстона, котрий вирішив не ховати таку цінність від інших і виставити його на споглядання до музею. У листопаді 1958 року діамант розмістили у Природничому музеї Смітсонівського інституту у Вашингтоні й "прокляття діаманта" зникло.

Прикраси з великими діамантами

Цікаво знати! Існує міф про колір діамантів, нібито усі вони лише прозорі. Насправді одні з найцінніших каменів мають різні кольори. Алмаз Хоупа – сапфірово-синій, Блакитний місяць (The Blue Moon) – блакитний, Де Бірс (De Beers) та Золотий ювілей (Golden Jubilee) – жовті, Рожева зірка – рожевого кольору…

Найцікавіше, що, незважаючи на іноді доволі криваві історії, бажаючих володіти такими каменями, як діаманти, не меншає. А якраз навпаки, попит на прикраси з діамантами кожного року росте. І тут можна розвінчати ще один міф про те, що діаманти – доволі дорогі камені.

Інвестиції у діаманти? Чом би й ні!

Вкладати гроші у діаманти – варто! Про це скаже не один експерт. Адже незважаючи на зміни в економічних та політичних сферах, які неминуче впливають на вартість життя, діаманти завжди залишаються в ціні.

До того ж, ці коштовні камінчики можна залишати як цінну інвестицію у спадок найріднішим. Водночас бути абсолютно впевненим, що подібний подарунок із року в рік стає все дорожчим.

Прикраси з великими діамантами

А що казати про найбажаніший подарунок для коханої? Обручка з діамантом – це саме той варіант, який зробить її найщасливішою у світі! Адже діаманти – це не лише статус, а й кохання. Згодні?

А як щодо великих діамантів у подарунок?

Це якраз той випадок, коли так, розмір має значення. Але! Розмір діаманту важливий, якщо потрібно, щоб він був офіційно зареєстрований. Саме так! Якщо в коштовному камені від 0.8 до 1 карата (такий діамант вважається великим), то він обов’язково має свій сертифікат інституту GIA. Цей інститут визнаний ювелірами всього світу як авторитетна гемологічна лабораторія, де оцінюються характеристики усіх діамантів і вашого майбутнього камінчика також.

Ще хочеться підкреслити, що на красу діаманта впливає і його огранювання. Найпоширеніше з них, яке вже вважається класичним, – з 57 граней. Зазвичай воно використовується для огранювання круглих камінців.

Де придбати діаманти?

Ну, звісно ж, не у першому ліпшому магазині! Адже хочеться мати хоч якісь гарантії та бути впевненим, що прикраса варта своїх коштів, а діамант – справжній. Та й мати справу краще з прямим виробником прикрас, аніж із посередником, який почасти навіть жодних гарантій не дає. Тому пропонуємо звернути увагу на Столичну Ювелірну Фабрику™. Виробник прикрас не тільки сертифікує ювелірні вироби з діамантами, а й надає безстрокову гарантію на усі власні прикраси.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти