StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Секрет Голлівуду розкрито: чому кіноактори ніколи не прощаються по телефону

16 березня 2024, 04:10
Сценарист і продюсер Майкл Джемін розповів, чому більшість американських героїв кіно і телебачення не кажуть "до побачення", закінчуючи телефонну розмову.
Секрет Голлівуду розкрито: чому кіноактори ніколи не прощаються по телефону
Американські фільми - чому актори ніколи не прощаються по телефону / Колаж Главред, фото: скріншот із YouTube

Під час перегляду фільмів чи телепередач ви могли помітити, що американські герої ніколи не кажуть "до побачення", закінчуючи телефонну розмову. Замість цього вони різко кидають слухавку, навіть не замислюючись над тим, що це може бути розцінено як грубість, повідомляє Mirror.

Однак, виявляється, є кінематографічна причина, чому герої ніколи не завершують телефонні розмови - і все через необхідність.

Сценарист і продюсер Майкл Джеймін вирішив розставити всі крапки над "і" у відео для TikTok. На своєму каналі @michaeljaminwriter Майкл, який працював над такими шоу, як "Король пагорба", "Вілфред і Марон", пояснив, чому телеіндустрія не використовує слова "прощавай".

відео дня

Він сказав, що це може зробити сцену більш реалістичною, але не обов'язково зробить її більш цікавою.

"На телебаченні у нас також є хронометраж. Ми повинні здати в ефір нарізку приблизно на 22 хвилини. Вони не приймуть 22 хвилини і 30 секунд. Знаючи це, ми завжди знімаємо довгі, можливо, 25 хвилин, знаючи, що не кожна сцена буде чудовою. Ми хочемо мати можливість трохи скоротити і прискорити темп, але ми не знаємо, де саме", - зазначає він.

Дивіться відео про те, чому кіноактори ніколи не прощаються після розмови по телефону:

Майкл каже, що легко вирізати перші дві хвилини з шоу, але набагато важче вибрати, що видалити після цього моменту.

"Ви думаєте, якщо я виріжу хлопця, який прощається, то, можливо, я залишу свій улюблений жарт. Зрештою, ви дійдете до того моменту, коли він прощається. В кінці-кінців, ви доходите до того, що навіть не вписуєте прощання в сценарій, знаючи, що просто виріжете його пізніше", - резюмував він.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти