StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Орхідея може зацвісти вдвічі швидше: що потрібно зробити з стеблом

3 червня 2024, 21:37
162
Орхідеї - прекрасні квіти з ніжним цвітінням, однак змусити їх цвісти - непросте завдання. Експерт розповіла, як прискорити цвітіння орхідеї.
Орхідея може зацвісти вдвічі швидше: що потрібно зробити з стеблом
Як прискорити цвітіння орхідеї - що потрібно робити із квітконосом / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Коли справа доходить до цвітіння рослин, зрозуміло, що ми відчуваємо нетерпіння, адже хочемо якнайшвидше насолодитися красою їхнього цвітіння. Що ж, здається, є спосіб змусити орхідеї швидко зацвісти безкоштовно, і це займе лише кілька секунд, повідомляє Express.

На своїй сторінці в TikTok, присвяченій "натхненню інших на вирощування та догляд за орхідеями", авторка контенту Orchid With Love розповіла, як можна прискорити процес цвітіння ваших орхідей.

"Я провела експеримент, щоб вам не довелося цього робити. Хочете, щоб ваша орхідея зацвіла вдвічі швидше? Ось вам секрет. У мене було дві орхідеї, які закінчили цвісти одночасно. У першої я повністю зрізала шип. У другої я обрізав його над вузлом. А тепер подивіться на результати через п'ять місяців. Та, де я повністю зрізала стовбур, знову цвіте. Але другий не дав нового квітучого колоса", - зазначила жінка у відео.

відео дня

Дивіться відео про те, як прискорити цвітіння орхідеї:

@orchids_withlove My experiment was successful! If you cut the blooming spike right after the orchid finished blooming, it will bloom next time much sooner. #orchidcare#postbloomcare#keepblooming#orchidswithlove#orchidlover♬ In The Forest (Acoustic Indie No Copyright) - Instrumental - Lesfm & Olexy

Вона радить повністю зрізати квітконос після того, як орхідея відцвіла для того, щоб новий квітконос з'явився швидше.

"Завжди повністю зрізайте стовбур після того, як ваша орхідея закінчила цвісти, і ви отримаєте нове цвітіння всього за кілька місяців", - закінчила вона.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти