StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чоловік показав лайфхак, як швидко позбутись запотівання на склі автомобіля

5 листопада 2023, 02:35оновлено 5 листопада 2023, 19:39
Спеціаліст по автомобілям розповів лайфхак, як швидко розібратись із запотіванням вікон в автомобілі.
Чоловік показав лайфхак, як швидко позбутись запотівання на склі автомобіля
Що робити, якщо запотівають вікна в автомобілі / колаж: Главред, фото: pexels.com

Із приходом перших холодів більшість водіїв зіштовхуються із проблемою запотівання вікон в автомобілі. Часто ця проблема додає зайвих клопотів зранку. Автомобільні експерти розповіли поради, як можна швидше справлятись із запотіванням та розморожуванням автомобіля.

Блогер у TikTok поділився лайфхаком, що робити, якщо потіють вікна в автомобілі та оприлюднив коротке відео, як це можна зробити це за три простих кроки, передає видання Mirror.

  1. Варто розпочати із увімкнення розморожувача - це кнопка, яка виглядає як вікно з трьома стрілками, спрямованими на нього.
  2. Наступний крок - включити систему опалення в машині, перш ніж ввімкнути кондиціонер. Таким чином повітря працює для осушення та видалення вологи.
  3. Насамкінець варто ​​вимкнути рециркуляцію повітря у вашому автомобілі - кнопка зі стрілкою, що обертається під собою по колу. Ця функція запобігає проникненню зовнішнього повітря всередину вашого автомобіля.

@rugesauto How To Defog/Defrost Your Car Windows Quickly! ⏱ ?☔️ 4 Quick Steps to Get Rid of your Foggy Windshield— Always be sure to avoid wiping your windows with your sleeve ?! #cars#cartips#subaru#subaruoutback#automotive#rain#drive#drivingtips#car#newcar#howto#ruges#ny#HPSustainableSounds♬ TOKIO DRIFT - Jeymi

відео дня

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти