StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Можна навіть в барабан: скільки порошку сипати в пральну машину

31 жовтня 2023, 12:06
Надлишок миючого засобу може привести до неповного змиву і залишити на білизні залишки, що може викликати алергії і роздратування шкіри.
Скільки порошку сипати в пральну машину
Скільки порошку сипати в пральну машину / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Правильне дозування порошку при пранні відіграє важливу роль в тому, наскільки чистими і свіжими будуть ваші речі, тому дуже важливо знати, скільки порошку сипати в пральну машину.

Скільки порошку сипати на 1 прання?

Відповідь на це питання залежить від кількох факторів, таких як розмір завантаження, ступінь забруднення білизни, жорсткість води та тип використовуваного порошку. В середньому, для прання середнього завантаження в м'якій воді, рекомендується використовувати від 30 до 60 міліграмів порошку на 1 кг білизни.

відео дня

Однак, слід завжди дотримуватися рекомендацій виробника миючого засобу, які вказані на упаковці. Перш ніж використовувати новий порошок, перевірте рекомендації та налаштування вашої пральної машини, оскільки різні машини можуть мати різні вимоги до дозування.

Чи можна засипати порошок в барабан пральної машини?

Так, ви можете засипати порошок безпосередньо в барабан пральної машини. Це може бути особливо корисно, якщо у вас є пральна машина з функцією попереднього замочування.

В цьому випадку, порошок спочатку розчиняється у воді в барабані, а потім починається прання. Однак, знову ж таки, слід дотримуватися рекомендацій виробника вашої пральної машини і миючого засобу.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти