StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар на 31 січня: які можливості чекають на вас в цей день

30 січня 2024, 19:36оновлено 31 січня, 11:53
Хвороби не становлять небезпеки, але потрібен серйозний і уважний догляд.
Місячний календар на 31 січня 2024 року
Місячний календар на 31 січня 2024 року / Колаж Главред, фото Instagram (ig_shotz_trees)

Існує думка, що Місяць, який перебуває в певній фазі, може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 31 січня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

31 січня - спадний Місяць. З 23:36 - 21-й день місячного циклу. Місяць у Терезах.

Можливо, вам буде цікаво: Китайський гороскоп на 1 лютого: Дракону - стрес, Собаці - стара любов.

відео дня

Вплив Місяця на людину 31 січня

Пробуджуються емоції благородства і справедливості, а також почуття порядку. Люди відчувають рішучість змінити щось у своєму житті або вирішити накопичені питання. Цей день приносить відчуття братерства, яке іноді переходить у дружелюбність.

Вплив Місяця 31 січня у сферах життя

Бізнес і гроші: У сфері бізнесу і фінансів цей період сприятливий для нових починань, забезпечуючи нестримний прогрес і швидке професійне зростання. Під час виконання завдань можна розраховувати на підтримку колег. Колективна робота, спільне ухвалення рішень і розробка планів обіцяють бути дуже продуктивними. Не пропустіть можливість отримати цікаві пропозиції, пов'язані з розширенням бізнесу, і встановити нові контакти. Розширення діяльності на міжнародному рівні, особливо з іноземними партнерами, обіцяє перспективи. Ці контакти можуть істотно поліпшити ваше фінансове становище в майбутньому.

Здоров'я: Щодо здоров'я, хвороби не становлять небезпеки, але потрібен серйозний і уважний догляд. Цього дня сприятливо позбутися шкідливих звичок заради здоров'я. Навантаження на печінку протипоказане, оскільки існує небезпека впливу отрут і токсинів. Рекомендується проведення процедур із кровоочищення, вживання відварів із трав, а також вживання моркви, журавлини, буряка, горобини й гранатів. Також корисні ванни, душ, обливання, загартовування, фітотерапія і загальна гігієнічна процедура - будь-яке фізичне і духовне очищення.

Стрижка волосся: Стрижка волосся сьогодні сприятлива, а фарбування теж буде успішним, особливо якщо обрано світлий відтінок.

Стосунки і шлюб: У стосунках цей період сприяє дружбі й об'єднанню людей, що особливо сприяє подорожам і спілкуванню зі старими друзями. Не забувайте також про родичів, які перебувають далеко. Щодо шлюбу, вважається, що цей день підходить для укладення шлюбу.

Сон у ніч із 30 на 31 січня

Сни цього дня не мають особливого значення.

Порада на 31 січня за місячним календарем

Важливо дотримуватися принципів чесності та справедливості навіть у дрібницях.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти