StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар на 30 січня: що краще відкласти цього дня

29 січня 2024, 19:07оновлено 30 січня, 19:12
Енергія поточної місячної доби підтримує вас у прагненні до духовного зростання.
Місячний календар на 30 січня 2024 року
Місячний календар на 30 січня 2024 року / Колаж Главред, фото Instagram (guzmanramos90)

Існує думка, що Місяць, який перебуває в певній фазі, може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 30 січня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

30 січня - спадний Місяць. З 21:06 - 20-й день місячного циклу. Місяць у Терезах.

Можливо, вам буде цікаво: Китайський гороскоп на 31 січня: Кролику - подорож, Кабану - розчарування.

відео дня

Вплив Місяця на людину 30 січня

Енергія поточної місячної доби підтримує вас у прагненні до духовного зростання. Цей день означає перемогу над собою! Оскільки енергії потрібно багато, не витрачайте її даремно. Сфокусуйтеся на найважливішій меті, і перешкоду буде подолано. Однак пам'ятайте, не занурюйтеся занадто глибоко в гординю.

Вплив Місяця 30 січня у сферах життя

Бізнес і гроші: Цей день є одним із найкращих для розв'язання фінансових питань, роботи та бізнесу. Рекомендується починати нові підприємства, оскільки вони будуть увінчані успіхом і приноситимуть удачу. Це чудовий час для початку будівництва, обіймання відповідальних посад і ухвалення важливих рішень. Двадцятий місячний день вважається найбільш вдалим для бізнесу в місячному місяці. Цей період чудово підходить для торгових і фінансових операцій, а також для спілкування з начальством, відряджень і зміни роботи.

Здоров'я: Це ідеальний день для голодування, посту і відмови від шкідливих звичок. Виключіть м'ясо й алкоголь із раціону. Відвідування лазні або сауни буде дуже корисним, але остерігайтеся різких запахів.

Стрижка волосся: Якщо ви хочете підняти емоційний фон і поліпшити настрій, відвідайте перукарню - стрижка сьогодні буде сприятливою. Однак краще відкласти фарбування волосся на більш слушний час.

Стосункиі шлюб: Цей день чудово підходить для спілкування і спільного вирішення питань. Люди сьогодні товариські й відкриті, що можна використовувати для завоювання нових знайомств, зміцнення старих зв'язків і встановлення дружніх контактів. Розбір взаємин краще відкласти. Спілкування з близькими та однодумцями приносить задоволення і допомагає зрозуміти важливі речі. Не рекомендується укладати шлюб у цей день. Заздрість і недоброзичливість можуть вплинути на ваші стосунки.

Сон у ніч із 29 на 30 січня

Цього дня можна "замовити" сон за своїм бажанням.

Порада на 30 січня за місячним календарем

Утримуйтеся від гордині. Уникайте використання парфумів і вибору ароматів - це не вдалий день для роботи із запахами.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти