StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар 23 грудня 2023: чому в цей день треба боятися виделок, які падають

22 грудня 2023, 17:26
У цей період місячного циклу стрижка волосся буде досить актуальна.
Місячний календар на 23 грудня
Місячний календар на 23 грудня / Колаж Главред, фото Instagram (sky.affect, asio71)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 23 грудня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

23 грудня - зростаючий Місяць. З 13:18 - 12-й день місячного циклу. Місяць у Тельці.

Вплив Сісяця на людину 23 грудня

Сьогодні - напружений день, що вважається найпотужнішим в місячному циклі і одним з найбільш вдалих в місяці, незважаючи на його суворість. Організм прокидається під впливом потужних енергій. У цей день проявляються результати задуманого або запланованого на початку місячного місяця.

відео дня

Вплив Місяця 23 грудня по сферах життя

Бізнес і гроші: День сприятливий для рішучих кроків у бізнесі. Будьте уважні, оскільки з'являється унікальний шанс в діловій сфері. Особиста чарівність допоможе в переговорах. Це також чудовий день для початку поїздки чи відрядження. Однак не рекомендується займатися торгівлею або небезпечними видами діяльності. При дрібних фінансових операціях у вас буде успіх, але варто уникати великих сум, щоб не ризикувати збитками.

Здоров'я: Не варто посилювати лікувальні процедури в цей день. У жінок можуть виникнути ускладнення при захворюваннях, які починаються, для чоловіків вони будуть незначними.

Стрижка волосся: У цей період місячного циклу стрижка волосся буде актуальна і навіть сприяє посиленню її впливу на людину.

Стосунки та шлюб: Важливо проявляти любов до близьких в цей день – приділіть їм увагу, подаруйте подарунки, і вам це повернеться в повній мірі. Вважається, що день сприятливий для укладення шлюбу.

Сон в ніч з 22 на 23 грудня

Сьогоднішні сновидіння не мають великого значення, не варто їм приділяти особливу увагу.

Порада на 23 грудня за місячним календарем

Слід бути обережними з комахами, щоб уникнути укусів. Поводьтеся обережно з колючими і ріжучими предметами - падаючі ножі і виделки попереджають про небезпеку. Тим, хто не контролює свою силу і енергію, краще утриматися від серйозних справ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти