StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний день 26 жовтня 2023: забудьте про подорожі, якщо не хочете розчаруватися

25 жовтня 2023, 08:10
811
Сни в цей день можуть збуватися, а день сприятливий для роботи і навчання.
Місячний календар 26 жовтня
Місячний календар 26 жовтня / Фото: flickr (Nick Kenrick)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 26 жовтня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

26 жовтня - зростаючий Місяць. З 16:28 -13-й день місячного циклу. Місяць в Рибах.

Вплив Місяця на людину 26 жовтня

Тринадцятий місячний день має змішаний вплив. Він характеризується тим, що все може здаватися повторюваним, і для того, щоб вийти із замкнутого кола проблем, потрібно працювати над собою. У той же час, цей день також має свої позитивні сторони. Це один з найбільш соціальних днів, ідеальний момент для проведення громадських заходів, встановлення групових контактів і накопичення інформації.

відео дня

Вплив Місяця 26 жовтня по сферах життя

Бізнес і гроші: Цей день підходить для роботи, навчання і ділових контактів, але ймовірно, нічого критично важливого не трапиться. Сьогодні один в полі - не воїн, тому намагайтеся діяти спільно, і вас правильно зрозуміють як колеги, так і начальство. Розгляньте можливості та шляхи вирішення поточних проблем. Якщо у вас є важливий новий проект, можливо, краще відкласти його запуск на більш сприятливий час, який вже близько. У той же час, не цурайтеся розпочатих раніше справ. Цей день підходить для вирішення фінансових питань та угод.

Здоров'я: У цей день організм переживає процеси омолодження. Буде відмінно, якщо ви приділите увагу своєму здоров'ю, відвідуючи СПА-салон, сауну, використовуючи косметичні засоби і вживаючи корисні продукти – вони легко засвоюються. Хвороби можуть бути менш небезпечними, але ліки можуть бути більш ефективними в цей день.

Стрижка волосся: Це хороший момент для стрижки. Вона додасть вам свіжості і привабливості, а може навіть принести удачу і щастя.

Стосунки та шлюб: Постарайтеся бути спокійними і доброзичливими. Можуть виникнути невирішені конфлікти, але не варто заглиблюватися в них. Енергетика цього дня не сприяє конфліктам і сваркам. Вважається, що цей день не найвдаліший для укладення шлюбу.

Сон в ніч з 25 на 26 жовтня

Зазвичай сни в цей день мають схильність збуватися.

Порада на 26 жовтня за місячним календарем

Цей день не придатний для здійснення значних справ і подорожей, оскільки існує ризик невдачі і розчарування. Він також не рекомендується для важливих починань, особливо якщо їх робити самому.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти