StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як прибрати наліт на язиці: можна і в домашніх умовах

29 серпня 2023, 20:34
Підтримуючи регулярну гігієну порожнини рота, ви зможете уникнути нальоту на язиці і подарувати собі свіжий подих і впевненість.
Як прибрати наліт на язиці
Як прибрати наліт на язиці / Колаж Главред, фото: pixabay.com

На нашому язиці іноді можуть з'являтися білі або жовті відкладення, викликаючи дискомфорт і невпевненість. Але не впадайте у відчай - є прості і доступні способи, як позбутися від них прямо у себе вдома.

Що робити, якщо у вас наліт на язиці?

Можливі причини нальоту на язиці можуть варіюватися, включаючи погану гігієнічність порожнини рота, дієту або спосіб життя. Однак прибрати наліт можливо за допомогою регулярних і правильних методів.

відео дня

Чи потрібно прибирати наліт з язика?

Так, прибирати наліт з язика слід не тільки заради візуального комфорту, але і заради здоров'я ротової порожнини. Наліт може бути джерелом бактерій і неприємного запаху з рота.

Як прибрати наліт на язиці будинку?

  • Чистка мови: Користування спеціальним скребком для язика або звичайною зубною щіткою може допомогти видалити наліт з поверхні язика.
  • Промивання ротової порожнини: Використання теплої сольової води для полоскання рота після їжі може допомогти прибрати наліт і поліпшити гігієнічність порожнини рота.
  • Зміна дієти: Іноді наліт може бути наслідком неправильної дієти. Збільште споживання води, обмежте вживання солодкого і кислого.

Підтримуючи регулярну гігієну порожнини рота, ви зможете уникнути нальоту на язиці і подарувати собі свіжий подих і впевненість.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти