StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як правильно прати в пральній машині: дівчина показала три секрета

27 жовтня 2023, 14:40
Неправильне прання може зіпсувати не тільки одяг, але і пральну машину. Главред розкриє три головні секрети правильного прання.
Як правильно прати в пральній машині
Як правильно прати в пральній машині / колаж: Главред, фото: скріншот Тікток

Будь-яка людина хоче, щоб техніка справно працювала і не ламалася, як можна довше. Особливо, якщо говорити про такий великий прилад, як пральна машина. Незважаючи на це, не всі знають, як правильно прати речі, щоб не зіпсувати ані пральну машину, ані одяг. Про це ми і розповімо.

Як правильно прати в пральній машині

Дівчина у своєму блозі в Тікток розповіла три секрети про те, як правильно прати одяг в машинці, щоб він добре виправся, а машинка продовжувала справно працювати.

Перша порада

Дрібні речі, такі як нижня білизна, колготки і шкарпетки необхідно прати в спеціальному мішечку. Це потрібно для того, щоб дрібні предмети гардероба не потрапляли всередину пральної машини і не провокували несправності.

відео дня

Друга порада

В машину набирається звичайна міська вода, склад якої дуже жорсткий. Воду необхідно пом'якшувати. Зробити це можна або засобами для прання, в складі яких є водопом'якшуючі елементи, або користуватися спеціальними засобами.

Третя порада

Закривати лоток пральної машини варто через кілька секунд після початку прання, тому що при першому затоці води частина засобів разом з водою змивається в каналізацію.

Детальніше про правильне прання дивіться у відео:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти