StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як зрозуміти, що стосунки приречені: психотерапевт назвала 3 ознаки

21 січня 2024, 10:36
276
Експерт зі стосунків перерахував три червоні прапорці, які доводять, що ваші стосунки приречені - і пояснює, коли настав час їх розірвати.
Як зрозуміти, що стосунки приречені: психотерапевт назвала 3 ознаки
Як зрозуміти, що стосунки приречені - психотерапевт назвала 3 ознаки / Колаж Главред, фото: pexels, ua.depositphotos.com

Кажуть, що "в горі і в радості", але якщо у ваших стосунках частіше буває "гірше", ніж "краще", то, на думку одного з експертів, вони можуть бути "приречені". Сімейний психотерапевт, професор Сюзанна Деггс-Уайт перерахувала три червоні прапорці, на які слід звернути увагу, якщо ваші стосунки занепадають, показуючи, що якщо вони зазнають занадто багато руйнівної поведінки, то їх може бути важко врятувати, і, можливо, настав час рухатися далі, пише Mirror.

Тож як дізнатися, чи можна розпалити полум'я або ж розірвати стосунки? Сюзанна каже, що хоча спілкування, плани на майбутнє і почуття вдячності є ключовими для підтримки позитивних щасливих стосунків, є також три червоні прапорці, на які слід звернути увагу.

Перший - якщо ви живете зі своїм партнером, але підсвідомо відкладаєте повернення додому.

відео дня

"Іноді буває страшно перебувати поруч з цією людиною або тривожно, як вона відреагує", - розповідає Сюзанна, ліцензований консультант і професор Університету Північного Іллінойсу, яка додає, що часто люди намагаються знайти собі виправдання, наприклад, вечірки з друзями або затримки на роботі.

Друга ознака - не відповідати на повідомлення, що, на думку Сюзанни, є показником ставлення "не хочу, щоб мене турбували". Це те, що Сюзанна називає "самозахистом, поведінкою уникнення", яку часто використовують ті, хто перебуває у нещасливих стосунках.

Третій "червоний прапор" пов'язаний з майбутнім, і Сюзанна розповідає, що почуття позитиву та надії на майбутнє повинні бути на порядку денному стосунків, а не жалі про те, що могло б бути: "Ви повинні зосередитися на тому, що буде далі, а не на помилках, яких ви припустилися".

Зрештою, Сюзанна каже, що барометром по-справжньому щасливих стосунків є "почуття вдячності до людини, з якою ви разом", доводячи, що вдячність і ставлення відіграють величезну роль у довготривалих стосунках з вашим партнером.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти