StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як швидко зняти гель лак вдома: потрібно виконати 5 кроків для ідеального результату

5 січня 2024, 17:42оновлено 9 січня, 15:53
Якщо немає можливості сходити до майстра, цю процедуру можна провести навіть самостійно. Але важливо дотримуватися кількох правил.
Маникюр, гель-лак, снятие гель-лака
Як швидко зняти гель лак вдома/ колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, unsplash.com

Якщо є можливість, для зняття гель-лаку краще завітати до майстра, який зробить це швидко і головне – безпечно для нігтів. Але нерідко можуть виникати ситуації, коли ви не можете звернутися до майстра з тих чи інших причин. І тоді доводиться шукати способи, як зняти гель лак в домашніх умовах.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Лише надзвичайно здібні люди знайдуть тварину за 12 секунд: складна загадка

Це можна зробити самостійно, але варто дотримуватися важливих правил, щоб не пошкодити нігтьову пластину.

відео дня

Щоб зняти гель лак в домашніх умовах без шкоди для нігтів, потрібно мати під руками кілька засобів та інструментів, які допоможуть провести процедуру легко, без великих зусиль і головне – безпечно. Отож, вам знадобиться рідина для зняття лаку; ватні диски і ножиці, якими ці диски потрібно буде розрізати; пилка для нігтів, апельсинова паличка і харчова фольга.

Далі потрібно діяти за наступним алгоритмом:

  1. Пилочкою для нігтів частково спиляти верхній шах покриття на нігтях. Таким чином ви покращите доступ до покриття для засобу для зняття лаку. Рідина після цього краще проникатиме у гель-лак і швидше допоможе його розм’якшити.
  2. На цьому етапі вам знадобляться ватні диски, які потрібно нарізати на частинки, щоб кожна з них була розміром приблизно з ніготь. Ці частинки вмочити у засіб для зняття лаку, покласти на кожен ніготь і обгорнути шматками харчової фольги.
  3. Далі потрібно зачекати близько 15 хвилин і зняти фольгу. За цей час засіб для зняття лаку пом’якшить покриття на нігтях і підготує його до видалення.
  4. Після цього потрібно взяти апельсинову паличку і зіскрібати нею розм’якшені частини покриття. Потрібно бути обережними з нігтьовою пластиною, щоб не пошкодити її.
  5. Далі потрібно зняти залишки лаку м’якою пилкою і відполірувати нігті.

Якщо після першого разу покриття не вдалося зняти повністю, то потрібно повторити процедуру. Краще ще раз покласти на нігті ватні диски, змочені у засобі для зняття лаку, ніж намагатися силою відірвати лак.

Після проведення процедури варто змастити нігті та кутикулу спеціальною олією, а потім скористатися кремом для рук.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти