StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

До чого сниться сніг: тлумачення сновидіння

31 серпня 2020, 17:58оновлено 3 вересня 2020, 16:54
Етап у Вашому житті закінчився і попереду новий початок.
Етап у Вашому житті закінчився і попереду новий початок/Pixabay
Етап у Вашому житті закінчився і попереду новий початок/Pixabay

Сніг часто асоціюється з чистотою, ясністю і можливістю почати все спочатку. Етап у вашому житті закінчився, і попереду новий початок. Оскільки сніг - це вода в твердій формі, він символізує те, що в житті щось знайде форму і стане більш конкретним в майбутньому. Зв'язок з водою змушує сніг з'являтися уві сні в зв'язку з нашими внутрішніми почуттями, можливо, тому, що ви останнім часом придушували свої думки, і вони залишалися замороженими, а це значить, що пора їх реанімувати.

У духовному плані сніг уособлює вашу красу і безтурботність, а також танення ваших проблем. Є різні типи снігу, такі як твердий сніг, м'який сніг, порошковий сніг (легкий і, як правило, пухнастий) і, звичайно ж, штучний сніг.

До чого взагалі сниться сніг?

Іноді бачити уві сні сніг - знак старіння, це "спільне" значення в древніх сонниках. Для чоловіка це могло стосуватися його страху перед імпотенцією. Якщо сніг тане, це віщує розм'якшення серця. Сніг може уособлювати холодну особистість або навіть фригідність і самотність. Однак занурення в сніг може означати, що ваші почуття до когось, кого ви любили, охололи. Не виключено, що сніг віщує зміну в ваших особистих відносинах. Важко ходити по глибокому снігу, значить, ви скоро почнете турбуватися про когось без потреби.

Загалом, сніг, град або лід можуть провіщати, що ваші найпотаємніші бажання не збудуться. Сон про талий сніг говорить про те, що є щось, на що ви не звертаєте уваги, і воно поступово виходить з-під контролю. Цей сон - ознака небезпек і тимчасових труднощів. Сниться, що ви бачите сніг, говорить про те, що вас може обдурити жінка. Бачити уві сні сніжинки - жаль попереду.

Бачити уві сні брудний сніг вказує на занепокоєння, стрес, страх бути відкинутим або невдалим, бути введеним в оману і розгубленість. Чистий сніг - ознака сили, очікування, жорсткості і пасивності. Якщо ви йдете по снігу з упевненістю в собі, це відноситься до вашої довіри іншим людям або своїм близьким. Якщо ви йдете по снігу невпевнено, це означає обережність, особливо по відношенню до інших, недовіра, сумніви і страх помилитися. Бачити порошковий сніг позитивно, це означає, згідно Зигмунда Фрейда, спосіб вирішення проблем, які турбують вашу підсвідомість.

Якщо ви відчуваєте страх замерзнути в сніжному пейзажі, це говорить про те, що ви, ймовірно, перебуваєте в ситуаціях, в яких ви не тільки відчуваєте, що ваші близькі стосунки можуть замерзнути або навіть припинитися, але також що у вас може бути прихований страх життя або невдачі, особливо в тому, що стосується фінансів і ваших любовних пригод. Цей сон також може вказувати на можливе холодне ставлення до інших людей, на вашу схильність ізолюватися і не проявляти тепла і любові до інших істот. Ви повинні швидко змінитися, якщо не хочете залишитися самотнім.

Сонник Ванги

Згідно сонника Ванги, сніг говорить про те, що потрібно покаятися і почати жити з чистого аркуша. Якщо ви переминаєтеся на снігу з ноги на ногу - точка відліку знайдена.

Сонник Міллера

Якщо сніг йде за вікном, а ви на нього дивитеся уві сні - це до сварки з тим, кого любите. Якщо сніжинки тануть - це до радості.

Брудний сніг - до прояву гнучкості і необхідності йти на поступки.

Їсти сніг уві сні - до руйнування ілюзій.

Сонник Фрейда

Фрейд порівнював сніг уві сні з процесом сім'явиверження. Тому і тлумачення снів про секс по Фрейду говорить про ставлення до потенційної вагітності. Якщо приснився снігопад тоді, коли ви захотіли народити дитиною, все вийде. Особливо якщо дівчина в сні пробирається через справжній бурхливий снігопад, навколо кучугури і сніжинки всюди. Шансів, як вважав Фрейд, більше.

Сонник Нострадамуса

Згідно Нострадамусу, сніг -це холод, а холод - це складності, охолодження у всьому, в тому числі у відносинах. Прогулянка під снігом говорить про швидке нерозумінні в сім'ї, про те, що ви не вмієте чути іншого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти