StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Екстрасенс написав прощальну записку кров'ю і вбив себе

25 серпня 2021, 09:10оновлено 25 серпня 2021, 10:10
Відомий екстрасенс, шаман і ведучий семінарів про удачу і заробіток грошей ‒ 44-річний Дардо Кусто позбавив себе життя при досить моторошних обставинах.
Кусто
Дардо Кусто / dardokusto / Instagram

В Росії наклав на себе руки відомий екстрасенс, шаман і ведучий семінарів про удачу і заробіток грошей ‒ 44-річний Дардо Кусто. Про це повідомляє портал Московський комсомолець.

Як повідомляють журналісти, його тіло знайшли в московському хостелі, розташованому на вулиці імені Перовської. Близько 06:00 у вівторок племіннику екстрасенса подзвонила адміністратор готелю і сказала, що в номері Кусто щось сильно гуркоче, тому вона боїться туди заходити. Співробітниця попросила родича терміново приїхати в хостел.

Коли племінник Кусто прибув в хостел і відкрив двері номера дядька запасним ключем, то знайшов мертве тіло Кусто. Причому поруч з тілом шамана на стіні кров'ю було написано: "Я все одно буду жити".

відео дня

Судмедексперти попередньо обстежили труп і зробили висновок, що екстрасенс звів рахунки з життям. Хоча племінник запевняє, що у Кусто на те не було підстав: за день до трагедії він був у прекрасному настрої, а вранці 24 серпня збирався провести черговий семінар.

Дардо Кусто народився в Оренбурзькій області в сім'ї, як він говорив, "економіста і відьми". Освіту він отримав в Петербурзькому інституті консультування та психотерапії "гармонія", а також в школі телевізійної майстерності у Великобританії. Дардо став відомий на всю країну в російських телешоу "Хай говорять","Людина-невидимка" і "Суперінтуїція".

читайте також"Зламали життя": у Запоріжжі зацькована вчителями школярка наклала на себе руки

Нагадаємо, раніше в селищі Тростянець Вінницької області сталася трагедія – 14-річний школяр вчинив самогубство.

Повішеним підлітка знайшов його батько.

"Ознак насильницької смерті на тілі підлітка не було. За інформацією поліції, хлопчик повісився в літньому душі", — йдеться в повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти