StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що приготувати з вчорашньої картоплі: 3 фантастичні страви

15 жовтня 2023, 12:15
3893
Ми розповімо, що можна приготувати з вчорашнього картопляного пюре.
Що приготувати з вчорашньої картоплі
Що приготувати з вчорашньої картоплі / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Всі ми іноді стикаємося з ситуацією, коли в холодильнику залишаються залишки вчорашнього обіду. Однак, не поспішайте викидати вчорашнє картопляне пюре!

Замість цього, давайте вдихнемо друге життя цієї страви за допомогою деяких кулінарних хитрощів. Давайте розглянемо, які чудові страви можна створити за допомогою картопляного пюре, яке залишись з учорашнього дня.

Картопляні оладки

Пюре може бути ідеальною основою для приготування апетитних картопляних оладок. Просто додайте в нього яйце, трохи борошна і за бажанням, ніжно нарізану зелень і цибулю. Сформуйте з цієї суміші невеликі коржі і обсмажуйте на сковороді до золотистої скоринки. Ці оладки можуть стати відмінним гарніром або ласою закускою.

відео дня

Картопляні крокети

Хочете влаштувати вишукану вечерю? Скористайтеся вчорашнім картопляним пюре, щоб приготувати картопляні крокети. Додайте трохи сиру, дрібно нарубаної зелені і формуйте з цієї суміші вишукані крокети. Обваляйте їх в яйці і хлібних крихтах, а потім обсмажуйте до хрусткої скоринки.

Картопляні галушки

Зі вчорашнього картопляного пюре можна приготувати автентичні картопляні галушки. Просто додайте борошно і яйце, щоб отримати м'яке тісто. Сформуйте маленькі вареники і варіть їх у киплячій воді до спливання. Ці галушки ідеально підійдуть як гарнір або основи для різноманітних соусів.

Кулінарні експерименти

Завжди є місце для кулінарних експериментів. Використовуйте вчорашнє картопляне пюре в якості начинки для запіканок, додайте його в супи для кремової текстури, або просто збагатите різноманітність вашого меню.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти