StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Богохульство в церкві Києва: як звуть "героїнь", і під чим вони були

4 травня 2021, 16:31
Дівчата, які "відзначилися" у столичній церкві, вибачилися.
Єва поділилася, що дуркування у київській церкві розпочалися після того, як була випита максимум пляшка пива на людину
Дуркування у столичній церкві розпочалися після того, як була випита максимум пляшка пива на людину, поділилася Єва / Скріншот

У суботу, 1 травня – напередодні Воскресіння Христового (Великдень), у Подільському районі Києва дуркували у церкві Різдва Христового, богохульствували й задували свічки дівчата, яких звуть Єва та Настя.

Дівчата зізналися, що перед Великоднем поводилися негідно у церкві, та вибачилися перед людьми, чиї почуття зачепили, свідчить відео, опубліковане у YouTube-каналі Информатор Днепр.

За словами Єви, під час дуркування у церкві вони не були під якимись наркотиками та не пили міцний алкоголь. Дівчина додала, що "максимум – це була (випита – Ред.) пляшка пива на людину".

Єва також зізналася, що це вона задула свічку.

"Я хочу вибачитися за інцидент, який стався з моєю участю 1 травня у церкві Різдва Христового. А саме – я задула свічку... я хочу щиро попросити вибачення у людей, чиї почуття я зачепила. Я не думала, що це буде настільки масово та взагалі, що хтось зі сторонніх людей про це дізнається...", – сказала вона.

Настя назвала поведінку у церкві дурістю та стверджує, що дуже шкодує про те, що трапилося.

"Настя – та дівчина, яка 1 травня увійшла до церкви й поводилася негідно. Мені дуже шкода, що так вийшло, і я показала себе з такої жахливої сторони. Це була дурість, яку ми просто не обдумали. Я хотіла попросити вибачення...", – заявила дівчина.

Як дівчата вибачалися за те, що дуркували у київській церкві опубліковано відео

Нагадаємо, 2 травня у Мережі з'явилося відео, на якому зазнято, як у церкві Різдва Христового на Подолі дівчата почали курити електронні сигарети, сміялися, намагалися задути свічки.

Одна з дівчат подивилася на ікону, на якій син Божий Ісус Христос зображений після розп'яття з оголеним торсом, і сказала: "Сісі".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти