Жінка озолотилася після походу в секонд-хенд: що вона там знайшла

Жінка знайшла на секонд-хенді скриньку з сюрпризом / Колаж Главред, фото: скріншот з відео

Відкривши коробку, вона спочатку не могла повірити своїм очам.

Блогерка Франческа Рамсден поділилася в соціальних мережах своєю дивовижною знахідкою, яку вона випадково виявила під час походу в секонд-хенд.

Франческа, відома як "мисливиця за дешевизною", придбала рожеву оксамитову скриньку лише за 5 фунтів стерлінгів (близько 270 грн) з несподіваним сюрпризом усередині. Відкривши коробку, вона спочатку не могла повірити своїм очам. Про свою знахідку вона розповіла підписникам на сторінці в TikTok.

Як зазначила Франческа, ідея купити коробку з непередбачуваним вмістом прийшла їй спонтанно. Однак ризик виправдався - серед здавалося б непотрібних речей виявилися коштовності, варті сотні фунтів стерлінгів.

Жінка озолотилася після походу в секонд-хенд / Фото: скріншот із відео

Серед знайдених прикрас були браслет із квітковим орнаментом, зламана брошка, намисто з потьмянілим кулоном у формі серця, а також дві каблучки, одна з яких, за словами блогерки, може бути "інкрустована діамантами".

Пізніше Франческа записала відео для своїх підписників, які намагалися з'ясувати справжню вартість знахідки.

"Мені сказали, що це не діаманти, а топаз і золото в дев'ять карат. Якщо хтось хоче купити каблучку, її ціна становить близько 200 фунтів стерлінгів (приблизно 10,7 тис. грн)", - пояснила вона.

Дивіться відео розпакування знахідки:

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти