Загадка з неймовірною відповіддю: потрібно знайти захований перець чилі

Потрібно знайти захований перець чилі за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: Fresherslive, Unsplash

Пекучий плід добре замаскувався на тарілці з овочами та бобовими, знайти його потрібно всього за 10 секунд.

Розв’язування загадок та робота над оптичними ілюзіями тренують мозок і допомагають покращити розумові здібності. Особливо добре тренується уважність та спостережливість, коли потрібно знайти якісь заховані предмети. Наступна оптична ілюзія змусить ваші очі розбігатися, адже потрібно буде знайти перець чилі на тарілці з овочами і бобовими.

На розгадування загадки дається всього 10 секунд, пише Fresherslive. Доведеться добряче потрудитися, щоб впоратися із завданням.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для тих, хто має гостре око: потрібно знайти "невидиму" сойку в горах

На фото зображена повна тарілка, на якій ми бачимо порізані на шматочки і цілі овочі, зелень, а також бобові. Але така ситна тарілочка приховує у собі один "сюрприз" – десь там заховався перець чилі, помітити який майже неможливо.

Загадка підкориться тільки найуважнішим, адже побачити те, що так добре заховане, вдасться не кожному.

Варто дуже старанно оглянути тарілку, придивляючись до усього її вмісту. Також варто пам’ятати, що в оптичних ілюзіях не все є таким, яким виглядає на перший погляд. Придивившись, можна зрозуміти, що ми неправильно сприймали певні речі.

Коли розгадаєте загадку, можете запропонувати її своїм рідним і друзям – раптом вони теж будуть не проти перевірити свою уважність і спостережливість.

Потрібно знайти захований перець чилі за 10 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається знайти перець чилі на малюнку, даємо невелику підказку – пошукайте там, де розташовані листочки салату.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Перець чилі заховався на листі салату/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти пітона на березі океану всього за 15 секунд. Змія дуже добре заховалася, і помітити її зможе не кожен. Успіх усміхнеться лише одиницям.

Також раніше ми розповідали про загадку, яку подужають лише одиниці – потрібно знайти бджолу серед квітів. Бджола заховалася серед білих хризантем, і знайти її буде непросто. До того ж це потрібно зробити лише за 12 секунд.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти