У жінки зірвалося понад 178 млн грн виграшу в лотерею: чому спіткала невдача

Жінка могла виграти в лотерею 3,6 млн фунтів / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, УНІАН (ілюстративне фото)

Британка могла отримувати щомісяця протягом 30 років по 10 000 фунтів стерлінгів, але стався дуже неприємний збіг, який зіпсував їй можливу перемогу.

Ніколь Макріганніс із Ліверпуля, Великої Британії, могла виграти 3,6 млн фунтів стерлінгів у лотерею (понад 178 мільйонів гривень), проте стався прикрий збіг. Так би вона отримувала протягом 30 років по 10 тисяч фунтів.

Як повідомляє Daily Star, Ніколь брала участь у місцевій лотереї. Вона вирішила вибрати декілька випадкових чисел, але всі з них виявилися лише на одну цифру більшими за ті, які вели до перемоги.

Жінка каже, що хотіла одночасно сміятися і плакати. Зокрема, її номери були 03, 12, 20, 39, 44 з "кулькою життя" 06, а виграшними виявилися 02, 11, 19, 38, 43 з "кулькою життя" 06.

"Я грала вдруге, насправді я використовувала два інших набори чисел. Утім, їх я не збиралася використовувати. Я просто поставила випадкові числа, які мені сподобалися. Спочатку я дивилася на номери і думала: "Неважливо". Потім я побачила, що перший і другий номери були дуже близькі. Потім я зрозуміла, що всі вони на один більші", - сказала Ніколь.

Також вона зізналася, що якби виграла, то витратила б кошти на лікування сім'ї, купила б автомобіль і свій будинок.

Нагадаємо, чоловік у себе вдома знайшов купу грошей, але різко "обламався": банк, до якого звернувся він, більше не працює зі старими купюрами. Обміняти їх більше неможливо.

До речі, чоловік прослуховував дружину і несподівано розбагатів. Він підслуховував її розмови на роботі і вирішив вкластися в акції компанії, де працювала дружина. Авантюрист зміг заробити грошей, але наслідки були для нього несподіваними.

Інші новини:

Новини заразКонтакти