Ребус для тих, у кого чудовий зір: треба знайти слово за 7 секунд

Знайдіть слово drone за 7 секунд / Jagranjosh

Розгадайте просту, але хитру оптичну ілюзію - слово, яке потрібно буде відшукати, зовсім поруч, але щоб чітко його побачити, потрібна хороша кмітливість.

Коли потрібно трохи перепочити та змінити вид діяльності, можна розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії допомагають подумати, відпочити та весело провести час у колі друзів або з родиною. Цього разу нам потрібно лише за 7 секунд знайти слово.

Головоломка від Jagranjosh дуже цікава, але не найпростіша. Ви її дуже швидко розгадаєте тільки в тому разі, якщо одразу розберетеся, у чому ж тут фішка.

На фото - багато різних літер. Ваше завдання полягає в тому, щоб знайти слово drone.

Дається лише 7 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Дивіться уважно на картину, і ви знайдете слово / Jagranjosh

Не вдалося знайти слово? Ловіть підказку: правильне слово - на картинці праворуч: drone. Його потрібно прочитати не зліва направо, а справа наліво.

Якщо знайшли слово, ви дуже уважна людина / Jagranjosh

Не засмучуйтеся, якщо не вийшло знайти правильну відповідь. Ви можете порозгадувати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба за 12 секунд знайти собаку. Потрібно уважно дивитися на картинку, щоб зрозуміти, де собака.

Крім того, можете спробувати розгадати ребус для тих, у кого чудовий зір. Треба серед морських зірок і водоростей спробувати знайти літак.

А ще в нас є ребус для тих, хто має чудовий зір. В осінньому парку, де йде дощ, дівчина гуляє із собакою. За ними спостерігає ворона. Нам потрібно знайти черепаху, яка ховається в найнесподіванішому місці.

Інші новини:

Новини заразКонтакти