Ребус для тих, у кого чудовий зір: треба за 12 секунд знайти собаку

Знайдіть собаку за 12 секунд / Jagranjosh

Спробуйте розгадати дуже заплутану оптичну ілюзію - на зображенні з чорними та білими крапками треба спробувати відшукати собаку, який сховався.

Коли потрібно трохи перепочити і перевести думки, можна розгадувати головоломки. Ребуси бувають різні, вони як тренують мозок, так і допомагають розслабитися в колі сім'ї чи друзів. Цього разу нам потрібно знайти на чорно-білій картинці собаку.

Головоломка від Jagranjosh з одного боку вкрай непроста, але з іншого - є шанс її дуже швидко розгадати, якщо проявити уважність і кмітливість.

На картинці - велика кількість чорно-білих точок. Потрібно подивитися на неї і знайти собаку.

Є 12 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете собаку / Jagranjosh

Не вдалося знайти собаку? Акцентуйте увагу на пошуку силуету і подивіться в центр і трохи правіше. Так ви побачите собаку.

Правильна відповідь у червоному квадратику.

Якщо знайшли собаку, ви дуже уважна людина / Jagranjosh

Можете спробувати порозгадувати й інші головоломки. Наприклад, ребус для тих, у кого чудовий зір. Потрібно серед морських зірок і водоростей відшукати літак. На відгадку лише 12 секунд.

Також у нас є головоломка, де треба за 8 секунд знайти морську зірку. Відшукати морську зірку, яка сховалася на яскравій картинці серед крабів, буде дуже нелегко.

А ще в нас є ребус для тих, у кого зір орла. Серед чотирьох котів, які дивляться на дуже дивне небо, потрібно знайти шматок піци.

Інші новини:

Новини заразКонтакти