Перевірений бабусин метод: що буде, якщо волосся помити яйцем

Що робить яйце з волоссям та як його застосовувати / Колаж: Главред, фото: pixabay

Миття голови яйцем практикували ще наші предки десятки років тому, а зараз тренд на природні засоби повертається.

Ні для кого не секрет, що яйця дуже корисні не лише у споживанні, але й в догляді, що підтверджує навіть наука. Поки частина дівчат у пошуках професійних засобів, інші задумуються, що буде, якщо нанести яйця на волосся у якості доглядового засобу.

Як пише Medical News Today, прихильники натуральної косметики вважають: те, що робить яйце з волоссям не здатна замінити жодна професійна маска. Зокрема яєчні жовтки можуть сприяти росту волосся, живлячи коріння та стимулюючи шкіру голови.

Хоча не існує прямих досліджень, які підтверджують, що яєчні жовтки можуть зменшити випадіння волосся або стимулювати його ріст, багато людей використовують їх з цією метою.

Якщо ви також прихильник цього продукту, варто знати, як правильно мити голову яйцями. Є кілька способів застосування яєць для підтримки здоров'я волосся. Один з методів - це маска для волосся, яку можна зробити за наступною схемою:

Під час використання яєць у якості догляду за волоссям не варто забувати і про інші правила миття голови, наприклад, чому не можна мити голову вниз головою та скільки разів очищувати шкіру голови шампунем. Тоді ефект від догляду буде ще кращим.

Що таке Medical News Today?

Medical News Today – це веб-сайт з медичною інформацією та новинами, орієнтований як на широку громадськість, так і на лікарів. Веб-сайт був заснований у 2003 році Аластером Хейзеллом і Крістіаном Нордквістом. Його придбала Healthline Media у квітні 2016 року, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Новини заразКонтакти