Чоловік оригінально врятував свій будинок від урагану "Мілтон"

Чоловік оригінально врятував свій будинок від урагану "Мілтон" / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Подробиці про підготовку до стихійного лиха розкрила у відео на TikTok його донька Раїса.

Будинок американця Педро Касареса з Орландо вдалося вберегти від руйнувань під час потужного урагану "Мілтон" завдяки його ретельній підготовці.

Педро став відомим в інтернеті після того, як убезпечив свій будинок, обв'язавши дах спеціальними ременями з металевими гаками, що були закріплені на вісім футів у цемент.

Подробиці про підготовку до стихійного лиха розкрила у відео на TikTok його дочка Раїса.

"У нас усе добре. Щойно вийшли, щоб прибрати й оцінити наслідки. Жодних серйозних пошкоджень - навіть черепиця залишилася на місці. Це єдиний будинок моїх батьків, тому, звичайно, вони постаралися його захистити", - розповіла Раїса, демонструючи наслідки шторму.

Чоловік оригінально врятував свою оселю від урагану "Мілтон" / Фото: скріншот із відео

У той час як інші будинки в цьому районі постраждали серйозніше, з вибитими вікнами і деревами, що впали, будинок Касареса вцілів завдяки його уважній підготовці.

Дивіться відео про те, як чоловік врятував свій будинок від урагану:

@simplyuniquesmiles93 Ми пережили наш другий ураган, і нам пощастило, що наш будинок не зазнав ніяких божевільних пошкоджень. Мої молитви все ще продовжуються для тих, хто сильно постраждав у цей час. Ми з татом збираємось їхати, щоб перевірити, чи комусь потрібна допомога????#HurricaneMilton#CentralFL#Orlando#FLhomegoesviral#homeestrappeddown#homedepot#lowes#USCC#cargocontrolstraps#acehardware#CNN#wash2news#spectrumnews#telemundo#univision#dailymail#abcnews#ukradiostation♬ Натхненний - neozilla

Раніше ми писали, коли правильно користуватися дезодорантом. Використання дезодоранту та антиперспіранту стало буденною звичкою для кожного, але чи правильно ви його використовуєте? Порада експертів може змінити ваше життя, а також дасть вам змогу отримати максимум користі з цього предмета щоденного використання.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти