Медсестра хоспісу розповіла, що роблять собаки, коли їхній господар ось-ось помре

Медсестра хоспісу розповіла, що роблять собаки, коли їхній господар ось-ось помре / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Вона впевнена, що тварини знають, коли їхні господарі помирають.

Собаки живуть не так довго, як люди, тому всі переживають через втрату свого вихованця, але іноді буває, що собакам доводиться переживати втрату свого господаря.

41-річна медсестра хоспісу Джулі Макфадден стверджує, що собаки не залишаються осторонь смерті господаря, коли той іде з життя з природних причин, оскільки вони відчувають його проблеми зі здоров'ям, розповіла вона у своєму відео в TikTok.

Що таке хоспіс?

Хоспіс - це заклад, де здійснюється комплексна підтримка тих, хто помирає, для надання паліативної допомоги (переважно онкологічним хворим) в останній стадії захворювання.

"Як медсестра хоспісу, я не тільки вважаю, що тварини сумують, а й думаю, що вони знають, коли їхні господарі помирають", - зізналася Джулі.

Вона розповіла, що бачила подібне.

Медсестра хоспісу розповіла, що роблять собаки, коли їхній господар ось-ось помре / Фото: скріншот із відео

"Я бачила, як тварини, домашні улюбленці, захищають своїх вмираючих господарів, лягаючи з ними у ліжко, облизуючи їх, щоб заспокоїти, обіймаючи їх, сплять під їхнім ліжком, ніколи не покидаючи свого господаря", - поділилася Джулі.

За її словами, тварини "переймали симптоми свого господаря": у них була нудота, блювота, втома, вони кульгали або відмовлялися ходити, коли їхній господар не міг ходити, а також відмовлялися від їжі, як їхні господарі.

"Від цього хочеться плакати. Я бачила, як вони виють, видають звуки, коли їхні господарі помирають. Тварини пов'язані між собою сильніше, ніж ми можемо собі уявити", - підсумувала медсестра.

Дивіться відео про те, що роблять собаки, коли їхній господар скоро помре:

Вам може бути цікаво:

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти