Як зменшити рахунки за електрику: жінка поділилася простим лайфхаком

Як зменшити рахунки за електрику / Колаж Главред, фото: pixabay.com

У ролику, що набрав понад 17 000 лайків, Келлі Коул поділилася порадою, яку вона дізналася від свого пацієнта 15 років тому.

Одна жінка стала вірусною на TikTok завдяки одному простому трюку, що дає змогу знизити рахунки за електрику.

У ролику, що набрав понад 17 000 лайків, Келлі Коул поділилася порадою, яку вона дізналася від свого пацієнта 15 років тому.

"Я роблю це відтоді. Раніше я робила це жорстко. Тепер я роблю це м'яко, і я роблю це м'яко вдома у свого хлопця. Давайте я вам покажу", - сказала вона глядачам.

У ролику Келлі показує, як вона просто відключає від мережі електроприлади на кухні, включно з відкривачкою, зарядним пристроєм для телефону, кавоваркою і тостером.

економія на електроенергії, тарифи, інфографіка Главред / Інфографіка: Главред

"Просто вимкніть. Мій пацієнт назвав це енергетичними вампірами. Він сказав мені, що якщо у вас є прилади, дрібні прилади, будь-які прилади, під'єднані до розетки, навіть якщо їх не використовують, вони висмоктуватимуть електрику, і з вас братимуть за це гроші", - пояснила вона.

"Дрібні прилади на кухонному столі, кавник, відкривачка для консервів, тостер - усі вони, коли не використовуються, відключені від мережі. Ноутбуки, iPad і мобільні телефони. Коли вони не заряджаються, їх відключають від мережі. Якщо лампа вимкнена, вона відключається від мережі", - додала жінка.

Енергетичні вампіри - це невикористана енергія, коли прилади перебувають у режимі очікування або вимкнені.

"У мого колишнього чоловіка постійно були підключені електроінструменти, і коли я заїжджала в гараж, то бачила червоний вогник тут, зелений там, і я виймала вилку з розетки. Він так звик до цього, - продовжує Келлі.

Дивіться відео про те, як зменшити рахунки за електрику:

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти