Як прибрати жирні плями, що в'їлися: легкий спосіб, який швидко спрацює

Як видалити плями з одягу, що в'їлися / Скріншот YouTube

Як позбутися жирних плям на кольоровому і білому одязі ви дізнаєтеся, коли спробуєте застосувати на практиці простий спосіб з милом і скипидаром.

Господині дуже часто стикаються з ситуацією, коли потрібно відіпрати одяг від жирних плям. Нерідко плями або ж їхні сліди залишаються навіть після гарного прання. І тоді у багатьох виникає питання, як вивести старе жирна пляма з кольорового одягу в домашніх умовах. Ми розповімо вам про легкий спосіб, як це зробити.

Як відіпрати жирні плями, які не відпираються

Для того, щоб відіпрати навіть старі жирні плями, нам спочатку потрібно приготувати розчин.

Знадобляться скипидар, аміак, господарське мило і маленька посудина.

Дивіться відео, як відіпрати застійні жирні плями:

Приготуйте розчин для видалення плям на одязі

Беремо посудину і натираємо туди 1 столову ложку господарського мила. Далі додаємо одну чайну ложку скипидару і половинку чайної ложки аміаку. Все ретельно перемішуємо. Якщо суміш вийшла занадто суха, можна додати ще одну чайну ложку води, щоб суміш легше наносилася на одяг.

Залиште одяг з плямою в розчині постояти 15-20 хвилин

Після цього потрібно взяти, підкласти під пляму целофановий пакет, щоб суміш не просочилася на іншу сторону, і наносимо розчин на місце, де жирна пляма. Залишаємо все так постояти 15-20 хвилин.

Вирушаємо у ванну і перемо пляму на одязі

Коли час минув, вирушаємо у ванну, прибираємо суміш і перемо пляму господарським милом.

Дивимося на результат – від плями не залишилося і сліду. Такий спосіб допоможе відіпрати навіть найстаріші плями, що в'їлися.

Інші новини:

Новини заразКонтакти