Як позбутися засмальцьованих плям на куртці: швидкий і робочий спосіб

Як прибрати бруд із куртки, не перучи її і повністю не замочуючи / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube

Ви дізнаєтеся, як видалити бруд, що в'ївся з куртки, коли спробуєте на практиці приготувати розчин проти плям і нанесете його на забруднені ділянки одягу.

Кожному відомо, як швидко забруднюються рукава і комір куртки. Прання як вручну, так і в пральній машинці, дуже часто не допомагає, тому виникає питання, як почистити засмальцьований комір куртки в домашніх умовах іншими методами. Дійсно, є альтернативні варіанти очистити плями без прання.

Авторка YouTube-каналу Секрети домогосподарок показала, як можна очистити куртку від бруду та жирних плям, особливо на комірі та рукавах.

Як почистити засмальцьований комір на куртці

Приготуйте розчин для швидкого прання

Знадобляться невеликий посуд, вода і проста губка. Мийний засіб потрібно змішати з невеликою кількістю води і збити піну.

Наносимо засіб на куртку

Губкою піна наноситься на забруднені ділянки, її потрібно акуратно втирати. Після цього засіб на куртці треба залишити на 10-15 хвилин.

Ополіскуємо ділянки куртки

Далі слід змочити губку в чистій воді, добре віджати, і протерти оброблені ділянки. Усі залишки піни повинні вбратися в губку. Процедуру слід виконати декілька разів, щоб не залишилося жодних розводів.

Висушуємо куртку

Наприкінці треба добре промокнути рукава і комір чистим сухим рушником, щоб остаточно прибрати вологу.

Сушимо пуховик за кімнатної температури.

Дивіться відео, як прибрати засмальцьовані плями на рукавах і комірі куртки:

Що таке Секрети домогосподарок?

Секрети домогосподарок - YouTube-канал, на якому публікуються корисні поради, лайфхаки та рецепти. У каналу понад 26 мільйонів підписників, зазначено в описі.

Інші новини:

Новини заразКонтакти